Vi opfylder drømme på bare 7 dage

Hvad er din drømmebil?

I CARCLUB kan din drøm blive virkelighed på bare 7 dage. Så tøv ikke hvis du også drømmer om en helt unik bil.

Vi leder efter drømmebiler hver dag i hele Tyskland. Fortæl os hvad du drømmer om, og vi vil glæde os til at få din drøm til at gå i opfyldelse. Se også vores eksklusive udvalg af biler til salg, som lige nu venter på dig i et af vores showrooms.

At ligge muligheden for at få opfyldt en drøm i andres hænder, kræver troværdighed og tillid mellem køber og sælger. Det stiller meget høje krav til os, som vi gør alt for at leve op til. Vi holder hvad vi lover og ønsker at opbygge langvarige kunderelationer. CARCLUB teamet er sammensat af nogle af branchens dygtigste - du kan læse mere om dem alle her.

Vi har opbygget et troværdigt samarbejde med udvalgte tyske forhandlere – vi ved, hvad der skal være af udstyr på bilerne, og udstyrsniveauet på de fleste biler fra Tyskland er markant højere end vi ser i Danmark. Ingen af vores kunder har den samme bil, alt er individuelt og sammensat ud fra forskellige drømme. Netop det er én af vores styrker.

Vi tager gerne din nuværende bil i bytte, hvad enten du ønsker at købe eller lease din nye drømmebil hos os.

Kom ind i et af vores eksklusive showrooms, hvor CARCLUB teamet vil tage godt i mod dig, og med glæde vil høre om dine drømme.

Sidste Nyt


Oplev denne enestående super sportsvogn som vi netop har leveret til en af vores gode trofaste kunder. Porsche GT3, så bliver det ikke meget sjovere! Videoen bliver ekstra god med lyd på!

Så er 2018 i gang i CARCLUB med leveringer i dag af bl.a. denne Audi S8 og Mercedes-Benz GLE350 Coupe. S8 her i årgang 2014 med fine 520hk der sender den 2 tons tunge vogn til 100 km/t på blot 4,1 sek. så er man i gang med det nye år på bedste vis :-) Stort tillykke til de nye ejere og god fornøjelse !

Vi ønsker et rigtigt godt nytår til alle kunder, samarbejdspartnere og selvfølgelig vores FB følgere, med billeder fra årets sidste levering. Det blev meget passende en Porsche Carrera 4S Cabriolet, leveret i går i Kolding, og dermed Porsche 911 nr. 23 vi leverede i år :-) Husk at når du keder dig i morgen, og måske har lidt ondt af dig selv, så kan du starte året med at finde din drømmebil på www.carclub.dk eller lade os finde den til dig Godt Nytår og på gensyn i 2018 !

Følg os på Facebook