Vi opfylder drømme på bare 7 dage

Hvad er din drømmebil?

I CARCLUB kan din drøm blive virkelighed på bare 7 dage. Så tøv ikke hvis du også drømmer om en helt unik bil.

Vi leder efter drømmebiler hver dag i hele Tyskland. Fortæl os hvad du drømmer om, og vi vil glæde os til at få din drøm til at gå i opfyldelse. Se også vores eksklusive udvalg af biler til salg, som lige nu venter på dig i et af vores showrooms.

At ligge muligheden for at få opfyldt en drøm i andres hænder, kræver troværdighed og tillid mellem køber og sælger. Det stiller meget høje krav til os, som vi gør alt for at leve op til. Vi holder hvad vi lover og ønsker at opbygge langvarige kunderelationer. CARCLUB teamet er sammensat af nogle af branchens dygtigste - du kan læse mere om dem alle her.

Vi har opbygget et troværdigt samarbejde med udvalgte tyske forhandlere – vi ved, hvad der skal være af udstyr på bilerne, og udstyrsniveauet på de fleste biler fra Tyskland er markant højere end vi ser i Danmark. Ingen af vores kunder har den samme bil, alt er individuelt og sammensat ud fra forskellige drømme. Netop det er én af vores styrker.

Vi tager gerne din nuværende bil i bytte, hvad enten du ønsker at købe eller lease din nye drømmebil hos os.

Kom ind i et af vores eksklusive showrooms, hvor CARCLUB teamet vil tage godt i mod dig, og med glæde vil høre om dine drømme.

Sidste Nyt


Vi siger god weekend med disse to Audi leveret i ugens løb, begge topudstyrede og fra hver sin ende af modelprogrammet Audi A1 i S-Line trim, og Audi A8 4,2 V8 TDI med stærke 800 Nm og selvfølgelig med alt ud udstyr. Stort tillykke til de nye ejere og tak for handleren ! I andre kan bruge weekenden på at findes jeres drømmebil blandt vores ca. 100 lager biler på www.carclub.dk. Eller du kan kontakte din lokale CARCLUB og lade os finde lige præcis den bil du drømmer om i Tyskland for dig, og levere den på blot 7 dage, frisk klargjort og naturligvis med garanti :-)

Mercedes-Benz CLA220 CDI leveret i Kolding, super fin bil med alt i udstyr og flot sat sammen i sort og hvid. GLA er en super bil til dem der vil sidde lidt højere end i en almindelig bil. Netop fyldt 3 år så, den er oplagt som import/leasingbil. Stort tillykke til den nye ejer, og tak for handlen !

Hvor meget bil kan du få for 5.000 pr. måned med kun 60.000 i førsteydelse inkl. moms ? Du kan f.eks. få denne mildt sagt veludstyrede Audi A7 3.0 TDI med 313 hk og 650 Nm, det rækker f.eks. til 0 - 100 på 5,3 sek. Bilen er fra 2012 og har kørt lidt km, helt præcist 156.000, men det kan man nu hverken se eller mærke på den store bil. Måske fordi den er absurd velholdt, og har alle service udført hos Audi, sidste gang var i sidste uge, så bilen er frisk på en masse flere fornøjelige km med sin næste ejer :-) Se mere på www.carclub.dk eller giv os et kald. Bilen kan selvfølgelig også erhvervs- eller splitleases. Prisen tåler enhver sammenligning, og det gør restværdien naturligvis også ;-)

Følg os på Facebook