Vi opfylder drømme på bare 7 dage

Hvad er din drømmebil?

I CARCLUB kan din drøm blive virkelighed på bare 7 dage. Så tøv ikke hvis du også drømmer om en helt unik bil.

Vi leder efter drømmebiler hver dag i hele Tyskland. Fortæl os hvad du drømmer om, og vi vil glæde os til at få din drøm til at gå i opfyldelse. Se også vores eksklusive udvalg af biler til salg, som lige nu venter på dig i et af vores showrooms.

At ligge muligheden for at få opfyldt en drøm i andres hænder, kræver troværdighed og tillid mellem køber og sælger. Det stiller meget høje krav til os, som vi gør alt for at leve op til. Vi holder hvad vi lover og ønsker at opbygge langvarige kunderelationer. CARCLUB teamet er sammensat af nogle af branchens dygtigste - du kan læse mere om dem alle her.

Vi har opbygget et troværdigt samarbejde med udvalgte tyske forhandlere – vi ved, hvad der skal være af udstyr på bilerne, og udstyrsniveauet på de fleste biler fra Tyskland er markant højere end vi ser i Danmark. Ingen af vores kunder har den samme bil, alt er individuelt og sammensat ud fra forskellige drømme. Netop det er én af vores styrker.

Vi tager gerne din nuværende bil i bytte, hvad enten du ønsker at købe eller lease din nye drømmebil hos os.

Kom ind i et af vores eksklusive showrooms, hvor CARCLUB teamet vil tage godt i mod dig, og med glæde vil høre om dine drømme.

Sidste Nyt


Klassiske konkurrenter leveret i Gentofte denne uge, BMW 535i x-Drive Touring og AUDI A6 3.0 TFSI Avant Quattro Begge årgang 2012, med 3,0 6-cyl benzin motorer med turbo, 300hk, BMWen på række og Audi med V6. Begge biler har 4-hjulstræk, sportspakke, panoramatag osv. osv. Så det er smag og behag hvilken man foretrækker, vi leverer heldigvis alle mærker :-) Stort tillykke og god sommerferie til de heldige nye ejere !

Er du helt klar til bilferien i år ? Hvis ikke har vi lige fået denne fine BMW X5 40d årgang 2011 ind, som vi kan levere på få dage, til en helt skarp pris på kun 5.395 pr. mdr. med en førsteydelse på kun 75.000 kr. Priser inkl. moms. Bilen står helt rigtigt i Sparkling Bronzemetallic og beige Dakota læder med bl.a. Sportspakke, Xenon, 20" Alu, soft-close døre og selvfølgeligheder som Navigation Proffesionel, fartpilot, klima osv. Med Bakkamera og Surroundview bliver det lidt lettere at manøvrerer rundt i de smalle gader syd op uden stress :-) Se mere, og vores andre gode tilbud på lager biler til omgående levering, på www.carclub.dk eller kontakt din lokale CARCLUB afdeling, vi ligger i København, Kolding, Herning samt i MyGarage i Vejle, god sommer !

Mercedes-Benz CL500 årgang 2012 leveret i dag i Gentofte. Klassisk Mercedes når de er bedst. S-klasse Coupe med en herlig 4,7 liters V8 benziner med to turboer, 435 hk og rolige 700 Nm der sender den store Coupe til 100 km/t på hæderlige 4,8 sek. Selvfølgelig med alt tænkeligt udstyr og komfort inkl. night vision, massagesæder med ventilation, afstandsfartpilot osv. osv. Stort tillykke til den nye ejer og god tur !

Følg os på Facebook