Vi opfylder drømme på bare 7 dage

Hvad er din drømmebil?

I CARCLUB kan din drøm blive virkelighed på bare 7 dage. Så tøv ikke hvis du også drømmer om en helt unik bil.

Vi leder efter drømmebiler hver dag i hele Tyskland. Fortæl os hvad du drømmer om, og vi vil glæde os til at få din drøm til at gå i opfyldelse. Se også vores eksklusive udvalg af biler til salg, som lige nu venter på dig i et af vores showrooms.

At ligge muligheden for at få opfyldt en drøm i andres hænder, kræver troværdighed og tillid mellem køber og sælger. Det stiller meget høje krav til os, som vi gør alt for at leve op til. Vi holder hvad vi lover og ønsker at opbygge langvarige kunderelationer. CARCLUB teamet er sammensat af nogle af branchens dygtigste - du kan læse mere om dem alle her.

Vi har opbygget et troværdigt samarbejde med udvalgte tyske forhandlere – vi ved, hvad der skal være af udstyr på bilerne, og udstyrsniveauet på de fleste biler fra Tyskland er markant højere end vi ser i Danmark. Ingen af vores kunder har den samme bil, alt er individuelt og sammensat ud fra forskellige drømme. Netop det er én af vores styrker.

Vi tager gerne din nuværende bil i bytte, hvad enten du ønsker at købe eller lease din nye drømmebil hos os.

Kom ind i et af vores eksklusive showrooms, hvor CARCLUB teamet vil tage godt i mod dig, og med glæde vil høre om dine drømme.

Sidste Nyt


Introduktion af den nye BMW 5-Serie i CARCLUB ! Vi har fået de første af den nye BMW 5-Serie hjem, som let brugte biler fra Tyskland, men absolut alt i udstyr. Det har vi fejret med introduktion for vores kunder i København og Kolding i sidste uge, og i aften går det løs i Herning med information, mad og drikke, og ikke mindst prøveture. Bilerne er selvfølgelig topudstyrede, så ønsker du en ny 5-serie som har taget toppen af prisen og uden leveringstid så kontakt din lokale CARCLUB :-) De første 2 BMW M550ix med 462hk og 0-100 på blot 4,0 sekunder er allerede solgt, men vi finder selvfølgelig også din drømme BMW :-)

Endnu en cabriolet leveret i september, Mercedes-Benz E500 med absolut alt i udstyr fra fabrikken. Den herlige 5,5 liters V8er tilføjer bare en ekstra dimension til den åbne kørsel. Bilen her fik vi i bytte mandag og solgte fredag, inden den nåede at komme på nettet. Så husk ,at hvis du ikke kan finde din næste drømmebil mellem vores næsten 100 lagerbiler, så giv os et kald så finder vi den til dig enten herhjemme eller i udlandet, og leverer på bare 7 dage, se mere på www.carclub.dk

Mercedes-Benz E400 Cabriolet leveret i Kolding, stort tillykke til den nye ejer og tak for endnu en handel. Mercedes E-klasse Cabriolet er bilen du glædes ved hele året, især når udstyret er i helt i top som her :-) Vi kan også finde din drømmebil, enten mellem vores godt 100 lagerbiler, eller vi kan finde den i udlandet, præcis efter dine ønsker. Se mere på www.carclub.dk

Følg os på Facebook