Skal drømmebilen
leases eller finansieres?

Vi rådgiver dig om valg af finansiering 

Når drømmebilen er fundet, kan vi rådgive dig om hvilken form for finansiering der er mest økonomisk fordelagtig for dig.

Vi tilbyder flexleasing og splitleasing til både private og erhverv. Via storkundeaftale med SKAT sikrer vi en hurtig sagsbehandling, typisk fra dag til dag.

De fleste af vores kunder vælger en finansiel leasingaftale, som kører efter flexleasing-princippet. Begrebet flexleasing handler om at betale registreringsafgiften for en bestemt periode – ikke hele afgiften på én gang. Splitleasing er for dig der ønsker firmabil uden beskatning. Vi deler din aftale op i to dele - en til dig privat og den andel del til din virksomhed. Hver måned faktureres de faktisk afholdte omkostninger ift. antal kørte kilometer - henholdvis privat og erhverv.

Flexleasing privat
Finansiel leasing som tilbydes til private kunder.

Flexleasing erhverv
Finansiel og operationel leasing tilbydes med attraktive beskatningsværdier til erhvervskunder. Vi kan også tilbyde fullservice leasing til de virksomheder der ønsker et samlet overblik over alle omkostninger inkl. service, forsikring etc.

Dele-/splitleasing 
Et oplagt valg hvis du kører mange kilometer i firmaregi og knap så mange privat. Med denne type leasing undgår du beskatning af din firmabil.

Finansiering 
Tilbydes til private og erhverv, oftest med 20% i udbetaling.

Sæsonleasing
Kan vælges for de biler som bruges i kortere perioder. F.eks. en cabriolet der bruges 6 måneder om året.

Book et møde med Carsten Trapp (Kolding tlf. 40 910 701), Stefan Kaas (København tlf. 20 46 00 22) eller Michael Hansen (Herning tlf. 29 857 200), der vil rådgive dig om mulighederne, så du opnår den mest optimale finansiering af din drømmebil.