Flotte showrooms i Kolding, Herning og København

Om CARCLUB

Bilhus drevet af entusiaster

Hos CARCLUB møder du en række anderledes og eksklusive bilhuse, drevet af entusiaster med solid baggrund i bilbranchen og erfaring fra bl.a. BMW, Audi og Mercedes-Benz. Vi gør en dyd ud af en seriøs, kompetent og ærlig rådgivning, og vi går gerne det ekstra skridt, for at sikre at du får en god oplevelse med din nye bil. Uanset om den skal leases, købes eller finansieres. Vi tager naturligvis gerne din nuværende bil i bytte. 

Bilhuset etableret i 2009

CARCLUB Kolding blev etableret i 2009 af Carsten Trapp sammen med Carsten Hyldal. Begge med solid baggrund fra BMW i Kolding, og mange års erfaring med salg og leasing af biler i premium segmentet.  I 2013 kom afdelingen i Herning til, med Michael Hansen ved roret. Michael har ligeledes handlet med bl.a. BMW og har en lang erfaring med køb og salg af brugte biler.

Samarbejde med Fleggaard Leasing

I efteråret 2014 indtrådte Stefan Kaas som partner i CARCLUB, og samtdig blev etableringen af eget leasingkoncept i tæt samarbejde med Fleggaard Leasing, en realitet. Vi tilbyder i dag alle former for leasing, bl.a. tilbyder vi vores eget splitleasingkoncept.

Showrooms i Jylland og på Sjælland

Stefan Kaas driver leasingafdelingen fra Gentofte og betjener afdelingerne i Kolding, og Herning, samt vores leasingkunder fra hele landet. I maj 2016 åbnede vi et nyt showroom på Mesterlodden i Gentofte nord for København. Fra showroomet i Gentofte kan vi betjene vore mange kunder fra København og Sjælland, og fremvise vore lagerbiler for potentielle kunder i passende rammer.

BMW, Mercedes, Audi, Porsche...

I CARCLUB sælger vi nyere biler af alle mærker, og vores hjerter banker især for de mere eksklusive fra bl.a. BMW, Mercedes-Benz, Audi og Porsche.

Tyske importbiler til salg

Vi er ikke bundet til noget bestemt bilmærke, så vi kan rådgive dig ærligt og uafhængigt. De fleste af vores brugte biler kommer fra det tyske marked, hvor vi har et solidt netværk og mange års erfaring med import, salg og leasing af brugte biler. Vi har også erfaring med biler fra USA, hvor vi kan hjælpe kunder med at importere de ofte mere specielle modeller. Ligesom vi kan levere biler på tyske plader, til dem der har behov for dette.

Besøg gerne et af vores 4 showrooms, hvor vi altid har 70-80 biler klar til levering, eller kontakt os pr. tlf. eller mail og få en snak om hvad du drømmer om, så skal vi give dig en anderledes og personlig biloplevelse.

Læs mere om vores medarbejdere her.