Abarth
Forside » Køretøjer » Abarth

Abarth Leasing

Søger du en bil, der har kompetencerne til at køre hurtigt, og samtidigt har en forholdsvis lille størrelse? Så bør du se nærmere på Fiats Abarth modeller. Hos CARCLUB kan du altid lease Fiat Abarth, og i visse tilfælde købe brugte modeller i vores showrooms. Har vi ikke den bil, du søger på lager, hjælper vi dig gerne med at opdrive og importere bilen til Danmark. Uanset om du ønsker 595 modellen, 595 turismo, 595 competizione eller 595 esseesse, så er vi klar til at hjælpe dig med en leasingmodel, så du kan blive kørende i den egen smarte Fiat-ejede Abarth med racerbils-attitude. CARCLUB kan tilbyde dig en række forskellige leasingmodeller, herunder flexleasing, splitleasing og privatleasing. Ønsker du at købe bilen gennem kontant afregning, så er vi også klar på til at hjælpe dig i jagten på din næste Abarth. Ring til CARCLUB i dag og få et godt tilbud på leasing af Abarth.


Din søgning returnerede 2 resultater

Abarth 500e Scorpionissima Cabrio

25.10.2023
El
Automatic
El
2.500
 

309.900 Kr.

Tilføj som favorit View More

Abarth 500e Scorpionissima Cabrio

25.10.2023
El
Automatic
El
2.500
 

2.249 Kr. Leasingprisex. moms

Tilføj som favorit View More
 

Få hjælp til at finde drømmebilen nu

 

Leasing af Abarth

Det Fiat-ejet Abarth har siden 1949 produceret små, hurtige biler med masser af køreglæde. De er perfekte til dig, der bor i byen, og som har brug for at komme hurtigt rundt. Hos CARCLUB tilbyder vi flere leasingmetoder som privat-, erhvervs- og splitleasing, hvorved du kan få den model, som passer bedst til dine muligheder og behov. Uanset hvilken model, du vælger, slipper du for omkostningerne ved selv at være bilejer, når du leaser din Abarth.  

Hvilke modeller tilbyder Fiat Abarth?

Herunder finder du et lille udsnit af de biler, som Fiat Abarth tilbyder. Hver model har sine fordele og sin unikke charme. Kontakt CARCLUB i dag, hvis du vil høre mere om leasingmulighederne for din drømmemodel.

Fiat 124 Spider Abarth

Fiat 500 Abarth

Fiat 595 Abarth

Fiat 595 Abarth Esseesse

 

Leasing med ro i maven

Hos CARCLUB får du altid professionel rådgivning og gennemsigtige løsninger, når du skal lease bil. Vi hjælper dig med at forstå financieringen og juraen bag leasing, så du helt trygt kan læne dig tilbage i sædet i din nye bil uden bekymringer.

Kontakt CARCLUB i dag

Er du klar til at få realiseret dine bildrømme? Ring til CARCLUB i dag på 72 170 701 og hør mere om,
hvordan vi kan hjælpe dig med Abarth leasing. Du skal bare udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.
    HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

    Kontakt os
    Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.