Audi
Forside » Køretøjer » Audi

Audi leasing

Lad CARCLUB hjælpe dig med at finde og lease din nye Audi. Vi kan faktisk skaffe dig alle de mest eksklusive bilmodeller på kort tid. Vi har stor erfaring og ekspertise med netop leasing af Audi'er, som er et kerneområde i vores bilforretning. Hos CARCLUB har du mulighed for finansiering eller leasing af Audi gennem flere forskellige leasingformer. Vi tilbyder forskellige former for leasing; flexleasingsplitleasing eller sæsonleasing. Besøg et af vores showrooms eller kontakt os på mail eller telefon  72 170 701 og hør nærmere om mulighederne.


Din søgning returnerede 9 resultater

Audi Q3 TDi S-line S-tr.

18.12.2020
35 L
Automatic
Diesel
77.000
 

2.735 Kr. Leasingprisex. moms

Tilføj som favorit View More

Audi Q5 TFSi e Sport quattro S-tr.

11.12.2020
50 L
Automatic
Hybrid
41.000
 

3.499 Kr. Leasingprisex. moms

Tilføj som favorit View More

Audi Q7 TDi S-line quattro Tiptr. 7prs

28.10.2019
50 L
Automatic
Diesel
62.000
 

9.918 Kr. Leasingprisex. moms

Tilføj som favorit View More

Audi Q7 TDi S-line quattro Tiptr. 7prs

14.01.2020
50 L
Automatic
Diesel
147.000
 

7.998 Kr. Leasingprisex. moms

Tilføj som favorit View More

Audi Q8 TDi S-line quattro Tiptr.

20.11.2020
50 L
Automatic
Diesel
87.000
 

6.485 Kr. Leasingprisex. moms

Tilføj som favorit View More

Audi Q8 TDi S-line quattro Tiptr.

01.03.2019
50 L
Automatic
Diesel
85.000
 

6.496 Kr. Leasingprisex. moms

Tilføj som favorit View More

Audi RS Q8 TFSi quattro Tiptr.

19.03.2021
4.0 L
Automatic
Benzin
80.000
 

14.560 Kr. Leasingprisex. moms

Tilføj som favorit View More

Audi RS Q8 TFSi quattro Tiptr.

19.03.2021
4.0 L
Automatic
Benzin
80.000
 

1.979.900 Kr.

Tilføj som favorit View More

Audi RS6 TFSi ABT Legacy Edition Avant quattro Tiptr.

31.08.2023
4.0 L
Automatic
Benzin
3.000
 

29.425 Kr. ex. moms

Tilføj som favorit View More

 

Få hjælp til at finde drømmebilen

 

Om Audi

Audis over 100 år som frontløber inden for salg af kvalitetsbiler forpligter. Siden 1909 har den tyske bilproducent imponeret verden med unikke designs og skabt fordele gennem cutting edge-teknologi. Audi var de første til at bruge dual-clutch gearkasse, der sikrer kraft i gearskifte og effektiv brændstofudnyttelse, de første med en 6-cylindret forhjulsdrevet motor og de første til at crashteste sine biler. Når du leaser eller køber en Audi, tager du del i denne historiske arv og får kvalitet, luksus og køreglæde fra ét af de mest pålidelige bilmærker på markedet.

 

Hvilke bilmodeller tilbyder Audi?

Audis bedst sælgende modeller har gennemgået motortekniske, teknologiske og visuelle forbedringer hver gang en ny generation er kommet på markedet. Tænk bare, på hvilken rejse Audi A3 og A6 har været på, siden de kom på markedet i midten af 90’erne. Over fem generationer af Audi Q5 og fire generationer af Audi Q7 har der også været skelsættende forandringer på både instrumentbræt, touchskærme, styreknapper, interiør og motor, der alt sammen har skabt de højtydende luksusbiler, som Audi har på markedet i dag. Hos CARCLUB har vi stor ekspertise i Audi, og her kan du nyde godt af vores store netværk i Tyskland og resten af verden. Vi er leveringsdygtige i alle Audi-modeller, og du kan hurtigt få leveret en premium-model som Audi A6, A7 eller A8-serien. Søger du en Audi til salg eller leasing i form af en ny eller brugt Audi Q3, Q4, Q5, Q7, SQ8 eller Audi RSQ8, så klarer vi også den. Hos CARCLUB leverer vi også Audis el- og hybridbiler som E-tron GT Quattro og plug-in hybridmodellerne til leasing eller med afgift. Se vores Audi-udvalg her.

 

Audi Elbiler

Audis elbiler er en del af fremtiden i CARCLUB og derfor også at finde på lager i vores showrooms. De er med helt i front af udviklingen og innovationen, og Audi Q4 E-tron var deres første serieproducerede elbil. Denne fuldelektriske og sportslige SUV er særlig velegnet som familiebil med rumlighed, komfort og en højtydende motor med en fornuftig rækkevidde - også for sportback-udgaven.

Med en elbil fra Audi kører du miljøvenligt uden støj og kan benytte attraktive parkeringspladser i storbyen med ladestandere reserveret til elbiler. Samtidig opnår du en fornuftig kørselsøkonomi over tid og nyder godt af lave driftsomkostninger, da du eksempelvis undgår udgifter til olieskift.

Ved leasing eller køb af en Audi elbil hos CARCLUB tager det ikke lang tid at lade op til en hverdag, hvor du nyder godt Audis topmoderne teknologi. Eksempelvis får du med Audi e-tron Gran Turismo et effektivt opladningssystem, der på få minutter kan give dig 100 km i rækkevidde og på mindre end 25 minutter lader bilen til 80%.

Opladningen bliver derfor fortsat i mindre grad en begrænsning, når du skal på længere ture. GT’en kombinerer progressiv luksus og sportsvogn på bedste vis med lang akselafstand og det lave karosseri, og så vil de mange hestekræfter lade dig accelerere fra 0-100 km/t på under 4 sekunder. Audi matcher dermed uden problemer andre førende elbilmærker på markedet. Se udvalget af elbiler fra CARCLUB her.

Audi Hybridbiler

Audi plugin-hybridbiler kører på ren el, når det tilvælges, og på benzin eller diesel, når der er brug for det. Det giver dig en unik fleksibilitet med mulighed for elkørsel i byerne og en kraftfuld benzin- eller dieselmotor, når du skal på længere arbejdsture eller rejser.

En hybridbil lader dig kører mere brændstoføkonomisk, uden at du skal tænke på at løbe tør for strøm - den lader nemlig op, mens du kører. Hybridmotoren kombinerer den konventionelle forbrændingsmotor med en elmotor, og du kan således køre emissionsfrit lokalt på ren el eller lade elmotoren booste forbrændingsmotoren.

Dermed er Audis plugin-hybrider indenfor modelserierne A6, A7, A8, Q5 og Q7 særligt attraktive for pendlere, der kan kombinere det bedste fra den transmissions-integrerede elektriske motor og den turboladede benzinmotor med direkte indsprøjtning. Hos CARCLUB søger vi altid efter plugin-hybrider med mest muligt udstyr, så det bliver en fornøjelse at køre Audi. Audi har et spændende udvalg af komfort-orienterede modeller samt de sportsligt konfigurerede versioner med S-line udstyr som stram undervogn og drivlinje. Se CARCLUB´s udvalg her.

 

Audi A3 / S3 / RS3

Audi A4 / S4 / RS4

Audi A5 / S5 / RS5

Audi A6 / S6 / RS6

Audi A7 / S7 / RS7

Audi A8 / S8

Audi E-Tron / E-Tron S

Audi E-Tron GT / RS E-Tron GT

Audi Q4 E-Tron

Audi Q5 / SQ5

Audi Q7 / SQ7

Audi Q8 / SQ8 / RS Q8

Audi R8

Audi TT

 

Audi Benzinbiler

Hos CARCLUB finder du et stærkt og spændende udvalg af Audis modeller med benzinmotor. Topmodellerne fra Audi i benzin-udgaven leverer sublime køreoplevelser og komfort til den kræsne og krævende chauffør. TFSI-motoren med turboladning og direkte indsprøjtning leverer den velkendte motorkraft, mens brændstofforbruget er lavere og mere miljøvenligt.

Audi har altid excelleret inden for benzinbiler i særklasse, og du får en solid motor med lang rækkevidde, når du kører benzin. Der er få ting, der kan slå lyden af en turboladet benzinmotor, og hos CARCLUB kan du lease eller købe populære modeller som A6, A7, S6, Q5 og naturligvis øvrige biler fra A-, S-, RS-, SQ- og Q-serien, hvor du med et beskedent forbrug af brændstof stadig nyder godt af høj trækkraft og effektiv energiudnyttelse. Audis benzinbiler kan være et godt valg for dig med et meget varieret kørselsmønster af både kortere og længere ture. Se udvalget af benzinbiler hos CARCLUB her.

 

Audi Dieselbiler

Audis modeller med dieselmotorer er populære, og du finder et stort udvalg hos CARCLUB. Audis dieselmotorer kører længere på literen og er generelt nogle af de mest effektive personbiler på markedet. Udledningen af kvælstofilte er faldet, og for en solid dieselmotor kan du blandt andet kigge nærmere på modeller som A3, A6, A7, Q5 eller Q7 TDI samt en lang række andre biler fra Audi.

Ved leasing af Audis dieselbiler får du adgang til en støjsvag, elegant og smidig motor, der bringer dig vidt omkring. Du får det højeste drejningsmoment og masser trækkraft på krogen til enten båd eller hestetrailer. Samtidig opnår du én af de bedste brændstoføkonomier med en Audi dieselbil, og motoren har lang levetid på grund af teknikken. Hos CARCLUB har vi et stort udvalg af Audis dieselbiler - se udvalget i vores showrooms eller her.

 

Leasing af Audi, der kan betale sig

I CARCLUB har vi mange års erfaring med leasing af Audi og tilbyder markedets mest fleksible muligheder som eksempelvis operationel leasing, splitleasing og flexleasing. Skal du ud og købe én af Audis nyere topmodeller, kunne det være en god idé at rådgive dig med en CARCLUB-konsulent, da niveauet for dansk afgift taget i betragtning ofte kan betale sig at lease en nyere og brugt Audi.

Vores samarbejde med FLEGGAARD gør det nemt og sikkert at komme ud og køre i din drømmebil. I CARCLUB bliver du rådgivet til den leasingform og bilmodel, der matcher dine behov og ønsker, og i kraft af vores store netværk kan vi skaffe de bedst udstyrede personbiler, SUV’er, cabrioleter og sportsvogne fra Audi med lige det special- og ekstraudstyr, du søger. Har du spørgsmål til leasing af Audi, eller vil du gerne kontaktes, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller ringe på tlf. 72 170 701

 

Audi Service gennem CarGarantie

I CARCLUB tilbyder vi dig god service i samarbejde med CarGarantie, der giver dig de bedste forudsætninger for sikkerhed ved evt. reparationer af dit køretøj. Med CarGaranties garantiforsikring, der supplerer din almindelige forsikring, tilbyder vi en række forskellige forsikringsmuligheder med dækning afhængig af køretøjets alder og kilometertal.

Som ejer af et moderne køretøj med avanceret teknologi og op mod 20.000 forskellige komponenter er det vigtigt, at du har færrest mulige omkostninger ved skader på dit køretøj. CARCLUB´s samarbejde med CarGarantie giver dig maksimal sikkerhed ved mekaniske reparationer. Læs mere her

 

Audi med ekstraudstyr

Der er masser af muligheder for ekstraudstyr med Audi. S-line er Audis mest prestigefyldte og efterspurgte styling pakke. Med bredere hjul, optimeret affjedring, sportssæder og multifunktionelt rat får du den perfekte kombination af et sporty look og en rå køreoplevelse, der kan mærkes, så snart du starter motoren.
I S-modellerne er fokus på velindrettet sportsluksus, hvor RS-line, der står for ‘racing sport’, har en mere spartansk og aggressiv styling med fokus på track performance.
I CARCLUB tilbyder vi for det meste topudstyret Audi´er som Audis S-line og RS-line samt modeller med det ekstraudstyr, du måtte ønske: virtuelt cockpit, Head-Up display, Keyless Go, Audi Sound System fra Harman Kardon og B&O samt lædersæder i bestemte farver.
Vores store netværk i udlandet gør, at vi stort set uden undtagelse kan finde den sportback, coupé eller cabriolet med det ekstraudstyr, du efterspørger.

 

Aktuelle biler på lager til salg eller lesaing

Her på siden finder du nogle af de kun let brugte Audi’er i perfekt stand, som vi i øjeblikket har på lager og tilbyder til salg eller leasing. Gå på opdagelse i vores udvalg og find den bil, du drømmer om - findes bilen ikke på lager, skaffer vi den hurtigt. Skulle du sidde med spørgsmål til ekstraudstyr, finansiering, afgifter med mere, er du altid velkommen til at ringe til os eller besøge et af vores showrooms. Se vores modeller her.

 

Kom i gang med leasing

Du kan enkelt og nemt komme i gang med leasing-processen online. Du bruger vores søgefunktion og beslutter først, om du søger en stationcar, SUV, cabriolet eller en fjerde biltype. Du kan herefter søge efter drivmiddel, antal kilometer og model. Når du har fundet en bil, du vil høre mere om, ringer du til 72 170 701 eller udfylder vores kontaktformular, hvor vi kan rådgive dig inden for flexleasing, operationel leasing, splitleasing eller andre af vores leasingformer. Sammen finder vi den finansieringsmodel, der matcher dine behov og ønsker.

Vi leverer din leasede Audi med danske nummerplader, serviceret og klargjort på din hjemmeadresse, virksomhed eller fra et af vores showrooms hurtigst muligt. Sammen gennemgår vi din bils funktioner, så du hurtigt kan være på vejene trygt og sikkert.På få dage kan CARCLUB gøre dine bildrømme til virkelighed.

 

Mød os i København, Kolding, Hviidsminde eller på nettet

Besøg os i et af vores showrooms i København eller Kolding, hvis du ønsker at høre mere om leasing af Audi. Du kan også gå på opdagelse her og se vores aktuelle leasing-egnede tilbud på de tyske bilproducenter eller andre eksklusive bilmærker og bilmodeller. Du er også altid velkommen til at ringe til os. Du finder CARCLUB’s kontaktoplysninger nedenfor.

 

Kontakt CARCLUB i dag

Er du klar til at få realiseret dine bildrømme? Ring til CARCLUB i dag på 72 170 701 og hør mere om,
hvordan vi kan hjælpe dig med Audi leasing. Du skal bare udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.
    HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

    Kontakt os
    Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.