Q4 e-tron
Forside » Køretøjer » Audi » Q4 e-tron

Leasing af Audi Q4

Audi Q4 E-tron er den ideelle elektriske familiebil, med god plads på for og bagsæderne og så har bilen et bagagerum på 520 liter. Derudover har bilen 5 ud af 5 stjerner, ved test af sikkerheden i bilen.

Se de aktuelle Q4 modeller herunder, eller kontakt os hvis vi skal finde en specifik model til dig.


Din søgning returnerede 0 resultater

Audi Q4: En flot og funktionel elbil

Audi Q4 e-tron har en teoretisk rækkevidde på op til hele 509 kilometer og den kommer i 6 forskellige varianter. Bilen er i et flot og moderne design, både hvad eksteriøret og interiøret angår. Bilen går fra 170 hk med en rækkevide på 334 km og helt op til 299 hk med en rækkevidde 481 km.

Udover bilens funktioner medfølger også en app til bilen hvor du kan oplåse og låse bilen samt planlægge ture. Den kompakte Q4 gør det nemt at køre bykørsel og behageligt at køre på større motorveje.

Hos CARCLUB tilbyder vi en lang række leasing typer heriblandt Privatleasing og Erhvervsleasing, alt afhængigt af dine behov. Om du er på udkig efter en Audi Q4, eller en anden Audi, så er CARCLUB her til at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Giv os et kald på telefonen 72 170 701 eller kom forbi et af vores showrooms, så hjælper vi dig med at finde den Audi du søger, hvad end det er til leasing eller køb.

Få hjælp til at finde din Audi Q4

HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

Kontakt os
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.