Bentley
Forside » Biler » Bentley

Bentley leasing

Bentley udstråler klasse. Det har den engelske luksusbil altid gjort, siden bilmærket opstod for 100 år siden, i 1919. Bentley er en bil i den absolutte ambassadeklasse. Her er der blevet kælet for alle detaljer både i motor, karrosseri og kabine. Ønsker du en sådan fuldblodsbil i din garage, så er CARCLUB stedet for dig. New Continental, Mulsanne, Flying Spur eller Bentayga – vi finder gennem vores store netværk af kontakter rundt omkring i verden lige den Bentley-model, du efterspørger. Det kan både være til direkte salg eller som leasing. Ring eller kom forbi et af vores 3 showroom, så finder vi din næste Bentley til dig.


Din søgning fandt 1 resultater

Bentley Continental GT W12 aut.

16.01.2019
6.0 L
Automatisk
Benzin
13.000
 

Ring for pris

Tilføj til favoritter Se mere
 

Få hjælp til at finde drømmebilen nu

 

Bentley leasing hos CARCLUB

Er det en bestemt model i en særlig farve eller med noget helt specielt ekstraudstyr, du har kastet din kærlighed på, så er CARCLUB din rette samarbejdspartner. Skal det være en V8 eller en V12 Flying Spur? Eller skal det være en Bentayga Speed eller Hybrid? CARCLUB er specialister i at opstøve let brugte luksusbiler i præcis den fremtoning, du ønsker. Når vi har fundet din bil, går det hurtigt. Alt papirarbejdet og det at få bilen på nye plader ordner vi for dig på under en uge. Og så leverer vi meget gerne din nye Bentley hjem på din egen adresse.  

Sæsonleasing af Bentley

Leasing er i Danmark en meget velegnet metode, hvis du vil gøre Bentley-oplevelsen til en del af din hverdag. Men med det høje danske afgiftsniveau kan en fabriksny Bentley godt ryge op over 5 millioner kroner. Ønsker du for eksempel kun at anvende bilen i sommermånederne, så er der meget, der taler for, at sæsonleasing er den rette model for dig.  

Flexleasing og erhvervsleasing

Ved flexleasing undgår du at betale registringsafgift med det samme. Afgiften bliver i stedet fordelt over en længere periode. Denne metode egner sig særdeles godt til luksusbiler, der er over 3 år gamle, fordi satsen er laveste efter netop 3 år. Ønsker du at anvende en Bentley i dit eget firma eller som firmabil hos din arbejdsgiver, så er erhvervsleasing også en mulighed. Kig forbi et af vores showrooms eller ring, så finder vi ud af, hvilken leasingform du trives bedst med.  

De fire Bentley-modeller

Bentley har gennem tiden designet flere ikoniske bilmodeller. I dag produceres der på fabrikken i Crewe ved Birmingham fire forskellige modeller. Hos CARCLUB kan vi hjælpe dig med at finde alle disse modeller.
Bentley Continental Supersports fra 2018

Bentley New Continental

Continental-serien er Bentleys luksuøse bud på en GT-bil. New Continental er en to-dørs coupé, der i dag fås i fire forskellige modeller, herunder flagskibet: New Contintental, der er en V1 bil med en acceleration fra 0 til 100 på 3.7 sekunder og med en topfart på 333 km/h.
Bentley Mulsanne Speed fra 2015

Bentley Mulsanne

Bentley Mulsanne er den mest kraftfulde fire-dørs luksusbil, der findes. Den er således perfekt til både repræsentation og sikkerhed. Samtidig er den hurtig som alle øvrige Bentley-modeller med en accelleration fra 0-100 km/h på 4.9 sekunder og en topfart på 305 km/h.
 
Bentley Flying Spur fra 2014

Bentley Flying Spur

Flying Spur findes både i en V8 og en V12-version. Det er Bentleys Fire-dørs sedan-version af Continental-serien. Den findes i modellerne Flying Spur W12 S, Flying Spur (også v12), Flying Spur V8 s og Flying Spur V8.
Bentley Bentayga V8 fra 2018

Bentley Bentayga

Med Bentayga-serien gør Bentley sig i en terrængående SUV’er til både city og off-road brug. Bentayga er kort sagt den mest luksuøse SUV, der nogensinde er lavet. Den fines i 6 versioner. Herunder også en Bentley Bentayga Diesel eller Hybrid.
 

Bentley - performance i særklasse

Der produceres under 10.000 Bentley’er om året, og de går som varmt brød fra Shanghai til Los Angeles. Bentley er ganske enkelt den perfekte bil at eje, hvis kun det bedste er godt nok. Det skyldes, at en Bentley både er velegnet til repræsentation og til high-performance. Bentley Continental Supersport har f.eks. 700 hestekræfter under motorhjelmen og en acceleration fra 0 til 100 km/t på 3,4 sekunder. Topfarten er på over 300 kilometer i timen. Lignende præstationer finder du også i Bentley Bentayga SUV’en, og i den ultimative luksusbil, Mulsanne, samt i Flying Spur.  

3 showrooms for luksusbiler

CARCLUB har over 10 års erfaring med salg og leasing af biler i topklassen. I dag kan du finde vores showroom i tre danske byer: Kolding, Herning og København (Gentofte). Du kan altid komme forbi et af vores showroom og se, hvilke biler vi har stående. Har vi ikke den Bentley hjemme, som du søger, så betyder det dog på ingen måde, at vi ikke kan skaffe den til dig. Tværtimod. Vi vil gerne ramme så præcist som muligt den enkelte bilentusiasts behov. Derfor vil det første trin på vej mod en bil som en Bentley typisk være en snak, hvor vi sammen afdækker, hvilken slags bil du søger, samt hvordan du vil lease eller erhverve dig den.  

Leasing af Bentley i Kolding, Herning, Gentofte eller på nettet

Hos CARLUB har vi mange års erfaring med leasing af Bentley i den absolutte topklasse. Kom forbi et af vores tre showrooms i henholdsvis Kolding, Herning eller Gentofte. Så vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker. Du finder vores kontaktoplysninger her.  

Kontakt CARCLUB i dag

Er du klar til at få realiseret dine bildrømme? Ring til CARCLUB i dag på 72 170 701 og hør mere om,
hvordan vi kan hjælpe dig med Bentley leasing. Du skal bare udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.

  HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

  Kontakt os

  COVID-19 Update

  Frem til den 7. Februar holder CARCLUB åbent som sædvanlig på telefon og mail. Vi tilbyder videofremvisning af alle biler, prøvekørsler og fremvisning kan tilbydes privat eller på en adresse efter nærmere aftale.

  Solgte biler leveres hos dig privat eller på en adresse efter nærmere aftale. Bemærk erhvervskunder stadig må besøge forretningerne som normalt.

  Vi iagttager naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne for at undgå smitte, så som hyppig afspritning og brug af mundbind.

  Velkommen i CARCLUB

  Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.