Bentley
Forside » Køretøjer » Bentley

Bentley leasing

Bentley udstråler klasse. Det har den engelske luksusbil altid gjort, siden bilmærket opstod for 100 år siden, i 1919. Bentley er en bil i den absolutte ambassadeklasse. Her er der blevet kælet for alle detaljer både i motor, karrosseri og kabine. Ønsker du en sådan fuldblodsbil i din garage, så er CARCLUB stedet for dig. New Continental, Mulsanne, Flying Spur eller Bentayga - vi finder gennem vores store netværk af kontakter rundt omkring i verden lige den Bentley-model, du efterspørger. Det kan både være til direkte salg eller som leasing. Ring eller kom forbi et af vores showrooms, så finder vi din næste Bentley til dig.


Din søgning returnerede 3 resultater

Bentley Continental GT W12 Convertible aut.

22.05.2012
6.0 L
Automatic
Benzin
107.000
 

9.980 Kr. Leasingprisex. moms

Tilføj som favorit View More

Bentley Continental GT W12 Convertible aut.

22.05.2012
6.0 L
Automatic
Benzin
107.000
 

450.000 Kr.

Tilføj som favorit View More

Bentley Continental GTC V8 S aut.

10.06.2024
4.0 L
Automatic
Benzin
100
 

28.893 Kr. ex. moms

Tilføj som favorit View More
 

Få hjælp til at finde drømmebilen nu

 

Bentley leasing hos CARCLUB

Er det en bestemt model i en særlig farve eller med noget helt specielt ekstraudstyr, du har kastet din kærlighed på, så er CARCLUB din rette samarbejdspartner. Skal det være en V8 eller en V12 Flying Spur? Eller skal det være en Bentayga Speed eller Hybrid? Med tonede ruder, adaptiv fartpilot og elektrisk parkeringsbremse? Hos CARCLUB er vi specialister i at opstøve let brugte luksusbiler i præcis den fremtoning, du ønsker, ligesom vi altid hjælper med at finde den perfekte leasingaftale til netop dine behov. Når vi har fundet din drømmebil, går det hurtigt. Alt papirarbejdet og det at få bilen på nye plader ordner vi for dig på under en uge. Og så leverer vi meget gerne din nye Bentley hjem på din egen adresse.  

Sæsonleasing af Bentley

Leasing er i Danmark en meget velegnet metode, hvis du vil gøre Bentley-oplevelsen til en del af din hverdag. Men med det høje danske afgiftsniveau kan en fabriksny Bentley godt ryge op over 5 millioner kroner. Ønsker du for eksempel kun at anvende bilen i sommermånederne, så er der meget, der taler for, at denne leasingform er den rette model for dig. Med sæsonleasing af Bentley får du adgang til en eksklusiv verden af førsteklasses kørsel - skræddersyet til dine behov og uden at binde dig til langsigtet ejerskab.  

Flexleasing og erhvervsleasing

Vi forstår, at fleksibilitet og professionalisme er nøgleord, når det drejer sig om at give vores kunder det bedste inden for luksusbilleasing. Ved flexleasing undgår du at betale registringsafgift med det samme. Afgiften bliver i stedet fordelt over en længere periode. Denne metode egner sig særdeles godt til luksusbiler, der er over 3 år gamle, fordi satsen er på sit laveste efter netop 3 år. Ønsker du at anvende en Bentley i dit eget firma eller som firmabil hos din arbejdsgiver, så er erhvervsleasing også en mulighed. Uanset om du vælger flexleasing eller erhvervsleasing af Bentley, står CARCLUB klar til at levere en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Kig forbi et af vores showrooms eller ring til os i dag. Så finder vi ud af, hvilken leasingform du trives bedst med.  

De fire Bentley-modeller

Bentley har gennem tiden designet flere ikoniske bilmodeller. I dag produceres der på fabrikken i Crewe ved Birmingham fire forskellige modeller. Hos CARCLUB kan vi hjælpe dig med at finde alle disse modeller.

Bentley Bentayga

Bentley Bentayga S

Bentley Continental GT

Bentley Continental GT Speed

Bentley Flying Spur V8

Bentley Flying Spur Hybrid

Bentley Mulliner Bacalar

Bentley Mulsanne

 

Bentley - performance i særklasse

Der produceres under 10.000 Bentley’er om året, og de elegante biler fra det kendte engelske bilmærke går som varmt brød - fra Shanghai til Los Angeles. Bentley er ganske enkelt den perfekte bil at eje, hvis kun det bedste er godt nok. Det skyldes, at en Bentley både er velegnet til repræsentation og til high-performance. Bentley Continental Supersport har f.eks. 700 hestekræfter under motorhjelmen og en acceleration fra 0 til 100 km/t på 3,4 sekunder. Topfarten er på over 300 kilometer i timen. Lignende præstationer finder du også i Bentley Bentayga SUV’en, og i den ultimative luksusbil, Mulsanne, samt i Flying Spur. Med Bentley kan du således sagtens finde en hurtig bil, uden at du skal gå på kompromis med den komfort og luksus, som Bentley-biler i øvrigt er kendt for.  

3 showrooms for luksusbiler

CARCLUB har over 10 års erfaring med salg og leasing af biler i topklassen. I dag kan du finde vores showrooms i Kolding, Hviidsminde og København (Gentofte). Du kan altid komme forbi et af vores showrooms og se, hvilke biler vi har stående, samt sparre med os om mulighederne for Bentley-leasing. Har vi ikke den Bentley hjemme, som du søger, så betyder det dog på ingen måde, at vi ikke kan skaffe den til dig. Tværtimod. Vi vil gerne ramme så præcist som muligt den enkelte bilentusiasts behov. Derfor vil det første trin på vej mod en bil som en Bentley typisk være en snak, hvor vi sammen afdækker, hvilken slags bil du søger, samt hvordan du vil lease eller erhverve dig drømmebilen.  

Leasing af Bentley i Kolding, Gentofte eller på nettet

Hos CARLUB har vi mange års erfaring med leasing af Bentley i den absolutte topklasse. Kom forbi et af vores showrooms i henholdsvis Kolding eller Gentofte. Så vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker. Du finder vores kontaktoplysninger her.  

Find drømmebilen fra Bentley med CARCLUB

Hos CARCLUB er det vores mission at levere det ultimative inden for luksusbiloplevelser, herunder leasing af Bentley. Når du sætter dig bag rattet på den ikoniske britiske skønhed, er det umuligt ikke at mærke køreglæden i fulde drag. Med vores passion for førsteklasses kundeservice og forståelse for det sublimt ikoniske Bentley-mærke stræber vi efter at opfylde dine drømme om at eje eller lease en bil, der er synonymt med elegance, præstation og tidløs prestige. Tag dit første skridt mod drømmebilen med CARCLUB i dag.  

Kontakt CARCLUB i dag

Er du klar til at få realiseret dine bildrømme? Ring til CARCLUB i dag på 72 170 701 og hør mere om,
hvordan vi kan hjælpe dig med Bentley leasing. Du skal bare udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.
    HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

    Kontakt os
    Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.