BMW
Forside » Biler » BMW
Din søgning fandt 52 resultater

BMW Leasing

Hos CARCLUB forhandler vi et bredt udvalg af BMW’er fra en række af BMWs mest eksklusive serier. Vi har blandt andet stor succes med at finde de eftertragtede modeller 4, 5 og 6 fra BMW samt de eksklusive M4, M5 og M550D. CARCLUB har gennem mange år forhandlet og leaset BMW’er til folk med store bildrømme. Den drøm starter med et godt køb, og derfor får du altid den bedste service og vejledning, når du handler hos CARCLUB. Vi tilbyder flere forskellige former for leasing fra privatleasing til splitleasing, og vi hjælper dig med at vælge den bedste finansieringsløsning. Besøg et af vores showrooms og bestil din nye BMW i dag.

BMW M6 Gran Coupé aut.

Leasingeksempel (ekskl. moms) pr. mdr. kr. 4.782, Førstegangsydelse kr....

2013
 

BMW 335i Coupé Steptr.

M-Sport undervogn, Aut.gear/tiptronic, Alufælge model 188 Misch, 2 zone klima,...

2010
 

249.900 Dkk

BMW 535d Touring xDrive aut.

Ring for leasingtilbud, M Sportspakke, Navigation professionel, Panorama...

2012
 

329.900 Dkk

BMW 520d Touring aut.

20″ alufælge, Navigation, Xenonlys, Svingbart træk (elektrisk), 2 zone...

2015
 

249.900 Dkk

BMW 520d Touring aut.

Sportssæder, Læderindtræk dakota, Navigation professionel, Adaptiv...

2014
 

229.900 Dkk

BMW X6 xDrive30d aut.

Model 2009, Tasmanmetallic, Navigation professionel, Læderindtræk dakota,...

2008
 

299.900 Dkk

BMW X3 xDrive30d M-Sport aut.

M SPORTSPAKKE, Navigation professionel, Headup display, Panorama soltag,...

2017
 

479.900 Dkk

BMW 730Ld xDrive aut.

Leasingeksempel (ekskl. moms) pr. mdr. kr. 6.650, Førstegangsydelse kr....

2015
 

6.650 Dkk Leasingpris

BMW M550i xDrive aut.

Leasingeksempel (ekskl. moms) pr. mdr. kr. 5.995, Førstegangsydelse kr....

2017
 

5.995 Dkk Leasingpris

 

Få hjælp til at finde drømmebilen nu

 

Hvad gør BMW unik?

Der er mange grunde til, at BMW har en ledende position på markedet for luksusbiler. Spørger du 10 forskellige BMW-entusiaster, vil de sikkert give dig 10 forskellige svar. Men de vil alle være enige om, at det er perfektionen i detaljerne, der gør BMW unik. Det har alle dage været en klar årsag til, at BMW står højt på ønskelisten for alle bilelskere, der ønsker at købe eller lease en bil i topklassen.

 

Hvilke modeller tilbyder BMW?

CARCLUB har omkring 10 års erfaring i at finde ønskebiler til danskerne. Fra vores 3 showroom i Danmark i Kolding, Herning og Gentofte (Storkøbenhavn) kan vi gennem vores store kontaktnet skaffe dig alle modeller inden for BMW bilmærket. Så er det en sedan, coupe, hatchback, SUV, firehjulstrækker eller en stationcar, du søger, så finder vi den til dig.

Hvid BMW 3-serie fra 2019

BMW 3-serien

Rød BMW 4-serien convertible fra 2018

BMW 4-serien

Sort BMW 5-serien fra 2017

BMW 5-serien

Rød BMW 6-serien gran turismo fra 2018

BMW 6-serien

 

Grå BMW 7-serien fra 2020

BMW 7-serien

Rød BMW M4 Coupe fra 2018

BMW M4

Blå BMW M5 fra 2018

BMW M5

BMW M550D Xdrive touring fra 2018

BMW M550D

 

BMW I8 Roadster fra 2019

BMW I8

Hvid BMW X5 fra 2019

BMW X-serien

 

Lease BMW med ekstraudstyr

Ønsker du, at din BMW skal være udstyret med noget særligt ekstraudstyr eller være i en bestemt farve – sort, grå, blå sølv eller en anden farve – så sig bare sig til. Når du har besluttet dig for en BMW-model, der matcher dine bildrømme, vil der sandsynligvis ikke gå mere end en uge, før vi kan aflevere din købte eller leasede BMW på nye plader på din hjemmeadresse.

 

Attraktiv leasingsbil

BMW er særligt attraktiv at lease i Danmark, fordi købsprisen for en ny BMW er så høj på grund af det høje danske afgiftsniveau. Det har den seneste, danske afgiftsnedsættelse på biler ikke ændret på. Alle biler i blandt andet BMW M og BMW M Performance klasserne er stadigt for de fleste langt mere gunstige at lease frem for at købe.

 

Alle leasingmodeller mulige

CARCLUB er eksperter i leasing af BMW. Den tyske luksusbil har i de snart 10 år, CARCLUB, har eksisteret, været en hjørnesten i vores store udvalg. BMW har altid egnet sig perfekt til alle leasingprodukter: privatleasing, splitleasing, flexleasing, sæsonleasing. Ring eller skriv til os, eller kom ned i et af vores tre showrooms i Herning, Gentofte (København) eller Kolding, så vil vi sammen finde ud af, hvilken leasingform, der bedst egner sig til lige præcis den BMW model, du har kig på.

 

Stort udvalg af BMW modeller

Her på siden kan du altid finde et stort udvalg af BMW’ere. Bare klik dig ind på de forskellige bilmodeller, vi har stående til salg eller leasing. Der kan du finde prisen og alle specifikationer på den pågældende BMW. Hvis du kigger forbi et af vores showrooms, vil du også altid kunne se, mærke eller sætte dig ind i en BMW. Det er nemlig et bilmærke, som vi altid har flere stående af i vores showroom. BMW er ganske enkelt hjerteblod i CARCLUB.

 

Leasing af BMW online

Du kan også foretage hele leasingprocessen direkte fra din mobil eller desktop. Bare tag kontakt og skriv til os, hvilken BMW model du søger: Skal det være en BMW 5, 6, 7, 8? En SUV eller en stationcar? Via vores store netværk til bilforhandlere og andre salgs- og leasingkanaler i Tyskland samt andre steder i verden kan vi også skaffe dig både BMW dieselbiler eller en BMW plug-in-hybrid. Vi kan føre dialogen over mail, pr. telefon eller person til person i et af vores 3 showrooms. Det er ikke afgørende for os. Vi finder, lige meget hvordan vi udveksler ønsker og råd, din drømmebil og leverer den på din hjemmeadresse inden for en uge.

 

Kontakt CARCLUB i dag

Er du klar til at få realiseret dine bildrømme? Ring til CARCLUB i dag på 72 170 701 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med BMW leasing. Du skal bare udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.

    BRUG FOR HJÆLP MED AT FINDE DIN BIL?

    Kontakt os
    Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.