M5
Forside » Køretøjer » BMW » M5

BMW M5 leasing

BMW er kendt for at producere biler af høj tysk kvalitet. BMW M5 er mere end bare en bil; det er et udtryk for ekstraordinær ydeevne, luksus og raffinement. Med en kraftfuld motor, enestående køredynamik, eksklusivt design og avanceret teknologi har M5 formået at skabe sin egen unikke identitet i bilverdenen. Den fortsætter med at imponere entusiaster og bilentusiaster og vil forblive en tidløs klassiker, der fejrer den perfekte symbiose mellem rå kraft og elegance. Gennem tiden har CARCLUB leveret mange BMW M5'ere til yderst tilfredse kunder. CARCLUB er derfor eksperter inden for leasing af M5'er, uanset om det gælder erhverv eller privatleasing.


Din søgning returnerede 0 resultater

BMW M5 er en unik bil

BMW M5 er bilen, som udståler råstyrke og elegance. Bilens front med dobbelt nyregril, sportslige luftindtag og avancedre adaptive forlygter, medfører opmærksomhed og afslører bilens karakter som en high-performance sportsvogn. Men det er ikke kun bilens ydre som imponere. BMW M5'eren indeholder som standart apple carplay, parkeringssensor, fartpilot, el ruder og meget mere. Interessen for BMW M5 leasing er stigende på grund af bilens imponerende ydeevne, eksklusive køreoplevelse og enestående lyd fra V8-moteren som kører på brændstof.

Lease din BMW hos CARCLUB

Til BMW M5'eren tilhører også en pris i luksusklassen. Modellen egner sig derfor særdeles godt som leasingbil. Hos CARCLUB tilbyder vi alle former for leasing, heriblandt flexleasing, sæsonleasing, og del/splitleasing. Kontakt os i dag for at forhører om mulighederne, og vi vil med glæde strikke en skræddersyet leasingtilbud sammen til dig.

Leasing er nemt

Uanset om du har specifikke behov for motorstørrelse, antal døre eller type af brændstof - leasing af biler skal være nemt. Har du specifikke behov til din næste BMW så kontakt os, og vi vil scanne markedet efter biler som passer dine behov og kan skaffe dem hjem på under 14 dage.

Besøg et af vores showrooms

Vores erfarne sælgerteam står klar til at tage imod dig i vores showrooms i Kolding og København. Vi tager gerne en snak omkring leasingtyper f.eks. flexleasing, hvilke biler og modeller vi har på lager til omgående levering og hvordan vi via vores forhandlernetværk, har mulighed for at importere helt specifikke biler hjem til akkurat dit behov.

Fordele ved leasing

Ved at lease en bil, for du økonomisk fleksibilitet og adgang til de nyeste modeller. Service og vedligeholdelse slipper du for samt undgår du for den høje beskatning. Dertil er der mindre risiko for værditab.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

Kontakt os
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.