Roma
Forside » Køretøjer » Ferrari » Roma

Er du på udkig efter en lækker og hurtig bil? Så overvej at lease en Ferrari Roma. Med en topfart på over 320 km/t og en 0-100 km/t tid på blot 3,4 sekunder, er det en bil der giver dig masser af køreglæde.


Din søgning returnerede 0 resultater

Er der ikke en Ferrari Roma på lager?

Eller er der ikke lige den model du kunne tænke dig? Frygt ikke. Vi har gode kontakter over hele verden, og kan ofte skaffe det hjem du søger.

Få hjælp til at finde drømmebilen nu

Gode grunde til at lease en Ferrari Roma

Der er mange gode grunde til at lease en Ferrari Roma. For det første er det en fantastisk bil at køre i. Den er hurtig, lækker og sikker. For det andet er det en forholdsvis billig måde at komme i gang med at køre en Ferrari. Det er altså en perfekt løsning for dig, der drømmer om at køre en Ferrari, men ikke har råd eller lyst til at købe en.

Fordele ved at lease en Ferrari Roma

Der er mange fordele ved at lease i stedet for at eje. Herunder kan vi blandt andet nævne at du slipper for at bekymre dig om værditab. En ny Ferrari Roma vil typisk tabe 20-30% i værdi i løbet af de første 3 år. Hvis du vælger at lease, så slipper du for at bekymre dig om dette, da bilen tilhører leasingselskabet. Du har mulighed for at køre en ny bil hvert 3. år. Hvis du køber en bil, så er den typisk din i mange år. Hvis du derimod vælger at lease, så har du mulighed for at skifte bil hvert 3. år, hvilket giver dig mulighed for at prøve en anden Ferrari, eller en helt anden drømmebil. Har du fundet den Ferrari Roma du vil lease, eller skal vi hjælpe med at finde den du drømmer om? Så kontakt os nu, på tlf. 72 170 701 eller på mail: kontakt@carclub.dk.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

Kontakt os
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.