Jaguar
Forside » Køretøjer » Jaguar

Jaguar leasing

Hos CARCLUB får du uvildig og kvalificeret vejledning til Jaguar leasing af nogle af landets største bilentusiaster. Vi ved, alt hvad der er værd at vide om det lækre, rullende britiske vidunder, og vi venter blot på at oprette en skræddersyet leasing- eller finansieringsaftale til dig. Vi kan hjælpe dig med leasing af Jaguar, om det så drejer sig om flexleasing, privatleasing, splitleasing eller køb, så finder vi den aftale der passer bedst til dig og dine behov. Hos CARCLUB kan vi finde lige præcis den model, du er på udkig efter, og vi kan have den klar på under en uge - uanset om din drømmebil hedder F-Pace, XE, XJ, XF, F-Type eller I-Pace. Så er du interesseret i at høre mere om Jaguar leasing, så er du altid velkommen til at kigge forbi et af vores showrooms og få rådgivning.


Din søgning returnerede 2 resultater

Jaguar I-Pace EV400 SE AWD

12.04.2019
El
Automatic
El
81.000
 

4.500 Kr. Leasingpris

Tilføj som favorit View More

Jaguar I-Pace EV400 SE AWD

12.04.2019
El
Automatic
El
81.000
 

309.900 Kr.

Tilføj som favorit View More
 

Få hjælp til at finde drømmebilen

 

Hvilke modeller tilbyder Jaguar?

Jaguar har igennem tiden udviklet og designet en række klassiske luksusbiler, som du kan lease hos CARCLUB. Har vi ikke den model hjemme, som du søger, kan vi hente den hjem til dig på under en uge. Læs mere om de Jaguars bilmodeller nedenfor

Jaguar E-Pace

Jaguar F-Pace

Jaguar F-Type

Jaguar I-Pace

Jaguar XE

Jaguar XF

Jaguar XJ

Jaguar XKR

 

Leasing af Jaguar hos erfaren forhandler

CARCLUB er drevet af nogle af landets største bilentusiaster med mange års erfaring indenfor salg og leasing af biler i premium segmentet. Vi har nu i flere år har kunnet tilbyde leasing af Jaguar til vores glade kunder. Et brand, der uden tvivl hører til blandt de arketypiske luksusbiler, der står højt på drømmenes ønskeliste. Derfor vil du naturligvis også altid finde mindst en håndfuld biler i vores daglige sortiment, der står klar til levering. Hos CARCLUB er vi ikke tilknyttet et specifikt bilmærke, og vi kan derfor give dig en objektiv og uvildig vejledning, når du er på udkig efter en ny leasingbil. Jaguar leasing er blot et af vores specialeområder, og derfor kan vi hjælpe dig med sammenligninger på tværs af de enkelte modeller fra de respektive producenter, så du kommer herfra i den helt rigtige bil til dig.  

Dansk Jaguarforhandler i internationalt netværk

Som en del af et stort, internationalt netværk har CARCLUB gode muligheder for at importere biler fra blandt andet Tyskland og USA til det danske marked. I den forbindelse kan vi også tilbyde levering af biler på tyske plader. Gennem vores netværk kan vi fremskaffe og levere den helt rigtig leasingklar Jaguar til din hoveddør indenfor en uge.  

Lease Jaguar med ekstraudstyr

Ønsker du at lease en Jaguar med noget specifikt ekstraudstyr, kan CARCLUB sagtens hjælpe med dette. Gennem vores gode samarbejdspartnere har vi mulighed for at konfigurere din leasingbil præcist, som du ønsker, den skal være. Som en del af vores uvildige og kompetente rådgivning sørger vi for at få vendt hver en sten, så du kan gå herfra med den helt rigtig Jaguar og en skræddersyet leasingaftale til dine behov.  

Aktuelle Jaguar biler på lager

Hos CARCLUB hjælper vi dig med leasing af præcist den Jaguar, du ønsker. Her på siden kan du gå på opdagelse i nogle af de biler, som vi kan tilbyde, og som vi netop nu har stående i vores showrooms til leasing og salg. Netop derfor finder du ofte både leasingpriser og kontantpriser på bilerne i sortimentet. I takt med at bilerne finder nye ejere, bliver sortimentet udskiftet. Ved du, hvilken Jaguar model, du ønsker at lease kan vi altid fremskaffe den gennem vores store forhandlernetværk. Har du øvrige spørgsmål til ekstraudstyr, finansiering, afgifter, levering med mere, skal du altid være med velkommen til at ringe til os, eller besøge én af vores bilhuse, der ligger i Kolding og Gentofte.  

Hvilke leasingmuligheder har du hos CARCLUB?

Hos CARCLUB skræddersyer vi leasing af Jaguar præcist til dine behov, så du får den helt rigtige model, med det rigtig udstyr og med en attraktiv finansieringsløsning. Læs mere om de leasing Jaguar med forskellige leasingformer herunder.    

Privatleasing af Jaguar

Privatleasing af Jaguar er til dig, der vil have det helt simpelt. Til dig, der vil have en gennemskuelig og bekymringsfri bilaftale, og hvor du kan nyde godt af de mange goder ved Jaguar leasing. Med en privatleasingaftale slipper ud for bekymringer om afskrivning, dyre værkstedsregninger og fremtidig forhandling og salg af din bil. I stedet betaler du en fast månedlig ydelse baseret på den underskrevne leasingaftale, som dækker alle de omkostninger, der sikrer, at du kan køre i din lækre Jaguar leasingbil på de danske veje. Foruden den specifikke model og den ønskede udstyrspakke, vil ydelsen også blive sat afhængigt af aftalens løbetid og det forventede antal kørte kilometer i bilen. Her kan CARCLUB hjælpe dig ved at stille dig rigtige spørgsmål, så du får den mulige leasingaftale til dine behov. Livet er trods alt ikke altid forudsigeligt, og derfor er vi naturligvis altid fair ved forhandling af ekstra kilometer, neddrosling af leasingperioden eller ved ønske om ekstraudstyr til den leasede Jaguar. Du skal blot kontakte os, og så finder vi i fællesskab en god løsning.  

Flexleasing af Jaguar

Ønsker du en høj grad af fleksibilitet og en lav månedlig ydelse, vil flexleasing af Jaguar være den rigtig løsning for dig. Ved flexleasing af Jaguar får du flere fordele såsom et fleksibelt antal kørselskilometer, lav månedlig ydelse samt at du ved kontraktindgåelse ikke kommer til at betale hele registreringsafgiften. Ved flexleasing fastsættes restværdien ved aftalens indgåelse. Når leasingperioden er udløbet, har du tre muligheder, der gør Jaguar leasing særdeles attraktiv i Danmark. Enten kan du vælge selv at købe bilen fri ved at betale den aftalte restværdi. Alternativt skal du henvise til en anden køber. Endelig kan du vælge at forlænge leasingaftalen, og i det tilfælde vil vi naturligvis sørge for, at du også her får en attraktiv aftale ved releasing af Jaguar.  

Jaguar med splitleasing

Ønsker du at splitlease/delelease en Jaguar, betyder det, at udgifterne fordeles med dig og din arbejdsgiver baseret på to identiske leasingkontrakter, der skal underskrives af alle parter. Splitleasing er et godt alternativ til almindelige firmabilsløsninger, da udgifterne splittes mellem jer afhængigt af forbrug i privat- og arbejdsmedfør. Fordelen ved deleleasing af Jaguar er altså, at du kun betaler, når du bruger bilen til private formål, uden at du bliver beskattet af bilen. De private kørte kilometer indberettes hver måned og din ydelse beregnes herudfra.  

Jaguar til erhvervsleasing

Skal din næste firmabil være en Jaguar? Så kan du altid vælge at erhvervslease den. Ved erhvervsleasing betaler dit firma for alle omkostninger til bilen, mens du vil blive beskattet ved privat kørsel. Dermed er det også en meget fleksibel leasingform, da du ikke er begrænset på antallet af kilometer og ikke skal tænke på at indberette privat- og erhvervskørsel separat. Hvis du interesseret i erhvervsleasing af Jaguar, står vi klar til at hjælpe dig med en transparent og attraktivt leasingtilbud. Vi sørger for at sætte dig godt ind i beskatningsgrundlaget og kan vejlede dig til at få den helt rigtige bil til dine behov.  

Sæsonleasing af Jaguar

Har du altid drømt om at køre i en Jaguar - i hvert fald bare i en periode - måske hvor du skal på en eksklusiv ferie, eller i en periode hvor du er afhængig af bil? Med sæsonleasing kan du i en specifikt aftalt periode komme til at køre i din drømmebil. Ved sæsonleasing af Jaguar skal du kun betale afgifter i de måneder, hvor du - efter aftalen - bruger bilen. Netop af den grund er det hos mange populært at vælge sæsonleasing til at skifte mellem flere forskellige biler, sådan at man fx kan køre i en kraftig firehjulstrækker om vinteren, og så skifter over til en hurtig, strømlinet sportsvogn om sommeren.  

Køb brugt Jaguar

Ønsker du at købe en brugt Jaguar frem for leasing, er dette muligt på langt de fleste af de modeller, som du finder her på hjemmesiden. Du har naturligvis altid mulighed for at prøvekøre den brugte Jaguar, før du køber, og vi sørger for en grundig gennemgang af bilen ved levering. Vi ser frem til at se dig, I et af vores 3 showrooms.  

Historien om Jaguar

Jaguar hører til blandt de hæderkronet, britiske bilfabrikanter og er blandt de mest kendt mærker, når man tænker på biler indenfor premium-, sports- og luksussegmentet. Virksomheden har eksisteret siden 1922, hvor den blev grundlagt af to gange William henholdsvis William Lyons og William Walmsley. Tilbage i 1922 hed firmaet SS Cars Ltd (Swallow sidecar Company), hvilket blev ændret til Jaguar i 1945 og efterfølgende til Jaguar Cars Limited i nyere tid. Efter både at have været under British Motor Company og efterfølgende Ford Motors, har Jaguar siden 2008 været ejet af indiske Tata Motors. Langt de fleste nyere biler fra Jaguar er kendetegnet ved at have et meget elegant, sportsligt ydre, som gør dem særdeles eftertragtede. Som Kongelig Hofleverandør er det endvidere Jaguar, der producerer bilerne til det britiske kongehus og til den britiske premierminister.  

Kontakt CARCLUB i dag

Er du klar til at få realiseret dine bildrømme? Ring til CARCLUB i dag på 72 170 701 og hør mere om,
hvordan vi kan hjælpe dig med Jaguar leasing. Du skal bare udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.
    HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

    Kontakt os
    Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.