Lamborghini
Forside » Biler » Lamborghini

Lamborghini Leasing – italienske sportsvogne

Lamborghini hører til blandt de mest ikoniske sportvognsproducenter. Det italienske luksusbilmærke har altid stræbet mod særpræg. Man må ikke være i tvivl om, at der er tale om en Lamborghini. Blandt andet kendetegnes superbilerne ved dørenes vertikale åbning, som skaber et ultimativt blikfang. Det er ikke hver dag, der bliver solgt eller leaset Lamborghinier i Danmark. Det er en ekstrem luksus, som kun er de færreste forundt. De nuværende biler i produktion fra Lamborghini inkluderer kun de tre modeller Aventador, Huracán og Urus. Det kan være en dyr fornøjelse at købe en Lamborghini fra ny, og hvis man gerne vil have fingrene i sin egen, bør man derfor overveje leasing af Lamborghini. Hos CARCLUB har vi mange års erfaring med leasing, og som en del af et stort internationalt forhandlernetværk, kan vi fremskaffe langt de fleste modeller på under en uge. Vil du høre mere, må du ikke tøve med at kontakte os eller besøge os i et af vores tre showrooms.


Din søgning fandt 0 resultater
 

Få hjælp til at finde drømmebilen

 

Hvilke modeller tilbyder Lamborghini?

 

Lamborghini Aventador

Lamborghini Urus

Lamborghini Huracan

Lamborghini Centenario

 

Kontakt CARCLUB i dag

Er du klar til at få realiseret dine bildrømme? Ring til CARCLUB i dag på 72 170 701 og hør mere om,
hvordan vi kan hjælpe dig med Lamborghini leasing. Du skal bare udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.

  HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

  Kontakt os

  COVID-19 Update

  Frem til den 7. Februar holder CARCLUB åbent som sædvanlig på telefon og mail. Vi tilbyder videofremvisning af alle biler, prøvekørsler og fremvisning kan tilbydes privat eller på en adresse efter nærmere aftale.

  Solgte biler leveres hos dig privat eller på en adresse efter nærmere aftale. Bemærk erhvervskunder stadig må besøge forretningerne som normalt.

  Vi iagttager naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne for at undgå smitte, så som hyppig afspritning og brug af mundbind.

  Velkommen i CARCLUB

  Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.