Maserati
Forside » Biler » Maserati

Maserati leasing

Skal det være luksus, så lad det være luksus med det italienske bilmærke Maserati. Hos CARCLUB har vi mange års erfaring med leasing af Maserati. Vi har haft de fleste biler fra Maserati-sortimentet som Maserati Ghibli og Maserati GranTurismo stående i et af vores showrooms. Har vi ikke den model, du ønsker, finder vi den via vores europæiske netværk og importere den til dig og tilbyder finansiering eller tilbud på Maserati leasing. Vi forskellige former for leasing; flexleasingsplitleasing eller sæsonleasing. Besøg et af vores showrooms eller kontakt os på mail eller telefon  72 170 701 og hør nærmere om mulighederne.


Din søgning fandt 4 resultater

Maserati Levante D aut.

22.01.2018
3.0 L
Automatisk
Diesel
77.000
 

949.000 Kr.

Tilføj til favoritter Se mere

Maserati Levante D aut.

28.09.2016
3.0 L
Automatisk
Diesel
87.000
 

799.900 Kr.

Tilføj til favoritter Se mere

Maserati Levante D aut.

22.01.2018
3.0 L
Automatisk
Diesel
77.000
 

7.992 Kr. Leasingpris

Tilføj til favoritter Se mere

Maserati Levante D aut.

28.09.2016
3.0 L
Automatisk
Diesel
87.000
 

4.990 Kr. Leasingpris

Tilføj til favoritter Se mere
 

Få hjælp til at finde drømmebilen nu

 

Leasing af Maserati hos erfaren forhandler

Siden 1926 har italienske Maserati designet og produceret nogle af verdens mest ikoniske sportsvogne og luksusbiler. Der er fokus på elegance, høj komfort og køreglæde, og du vil uden tvivl blive ramt af en lykkefølelse, hver eneste gang du sætter dig ind i én af deres luksusbiler. Hos CARCLUB vil vi gerne hjælpe dig til at blive den nye lykkelige ejer af en Maserati. Vi har solgt og leaset Maserati-biler gennem mange år, og du kan derfor forvente at få en kompetent og erfaren vejledning. Vi finder den bedste løsning til dine behov, hvad enten du leaser eller køber brugt. Søger du en særlig model, eller har du brug for noget specifikt ekstraudstyr? CARCLUB er en del af et stort internationalt forhandlernetværk. Derfor kan vi finde, importere og klargøre lige præcis den Maserati-model, du søger, indenfor få uger.  

Hvilke modeller tilbyder Maserati?

Maseratis portefølje består af fem enestående biltyper, en cabriolet, en SUV, en coupé og to limousiner, som fås i forskellige modeller. Hvad enten du overvejer at lease din nye Maserati eller købe den brugt hos CARCLUB, sørger vi for, at du får den udleveret i en perfekt stand, så du får den ultimative køreoplevelse.
Sort Maserati GranTurismo fra 2018

Maserati GranTurismo og GranCabrio

De to modeller er Maseratis 4-sæders biler med to døre. GranTurismo er en lukket GT-bil med et smukt, sportsligt udtryk. GranTurismo findes også i versionerne Sport og MC. Maserati GranCabrio er den åbne cabrioletudgave af GranTurismo. GranCabrio findes ligeledes i versionerne Sport og MC.
Rød Maserati Ghibli fra 2019

Maserati Ghibli

Ghibli er Maseratis mellemklassemodel. Den blev første gang fremvist i 1966 og produceres i dag i fire luksuriøse versioner, Ghibli, S, S Q4 og Diesel. Maserati Ghibli har en høj komfort og passer perfekt til dig på farten, som er afhængig af at køre mange kilometer hver dag. Derfor er erhvervs- og flexleasing ofte populære ved leasing af Maserati Ghibli.
Hvid Maserati Levante GTS fra 2019

Maserati Levante

Levante er Maseratis første SUV. Den blev første gang produceret i 2016. Den findes i fem versioner, Levante, S, GTS, TROFEO og diesel. Uanset om du vælger en model med en V6- eller V8-motor, kan du forvente masser af råstyrke og mange kilometer på literen.
Sort Maserati Quattroporte fra 2019

Maserati Quattroporte

I 1963 lancerede Maserati sin 4-dørs, luksussedan, Quattroporte, der er både rummelig og sportslig på én og samme tid. Maserati Quattroporte findes også i disse versioner: S, S Q4, GTS og Diesel. Her får du den ypperste luksus, som Maserati kan tilbyde.
 

Sådan leaser du en Maserati hos CARCLUB

Hos CARCLUB tilbyder vi en række forskellige leasingmuligheder som privat- og erhvervsleasing, flexleasing, sæsonleasing og splitleasing. Vi hjælper dig med at få den bedste løsning til dine behov, hvad enten du skal bruge Maserati-bilen i forbindelse med arbejde eller som ren nydelse. Hvilken leasingtype er så bedst for dig? Det afhænger af flere faktorer, og derfor er det altid en god idé, at du besøger os i et af vores showrooms, så vi i fællesskab kan få kortlagt dine behov. Det handler om, at vi finder lige den løsning, der passer bedst til dig. Læs mere om leasing her.  

Erhvervsleasing af Maserati

Hos CARCLUB har vi god erfaring med erhvervsleasing af Maserati-biler. Det er en oplagt leasingform for både virksomhedsejere og medarbejdere i virksomheder, som tilbyder erhvervsleasing, hvis du for eksempel skal køre mange kilometer om året. Derudover kan det være en fordel for nogen at slippe for førstegangsbetalingen.  

Flexleasing af Maserati

Flexleasing er en af de mest populære leasingformer. Her fordeles afgiften over hele den periode, hvor du anvender bilen, hvilket er fordelagtigt i et land som Danmark, hvor bilafgifterne er tårnhøje. Flexleasing af Maserati er særlig populær, når bilen er mere end 3 år gammel. Når bilen er ældre end 36 måneder, betaler man nemlig den laveste procentvise afgift. Læs mere om flexleasing her.  

Sæsonleasing af Maserati

Nogle vil foretrække at sæsonlease deres Maserati. Her betales afgiften kun i de måneder, hvor du rent faktisk bruger bilen. Sæsonleasing af Maserati er oplagt for dig, der for eksempel kun skal bruge bilen om sommeren. Dette giver naturligvis en begrænsning, men kan samtidig være en billigere løsning, hvis du ikke skal bruge bilen hele året.  

Hvad koster en Maserati i Danmark?

Maserati har altid fokuseret på høj komfort og den ultimative luksus. Derfor er det italienske bilmærke heller ikke for alle. Særligt når prisen på en Maserati også påvirkes af de høje, danske bilafgifter. Af den grund er det de færreste, som vil få råd til at købe en ny Maserati i Danmark. De samme faktorer gør dog Maserati til en særdeles populær leasingbil herhjemme.   [youtube v="3HlLEFJECBU"]  

Maserati leasing med import

Hos CARCLUB har vi mange års erfaring med salg og leasing af Maserati-biler. Som en del af et stort, internationalt forhandlernetværk har vi også gode muligheder for at finde og importere lige præcis den Maserati-model, du søger. Ring til os i dag eller besøg os i et af vores showrooms. Så kan vi få en snak om dine ønsker.  

Kontakt CARCLUB i dag

Er du klar til at få realiseret dine bildrømme? Ring til CARCLUB i dag på 72 170 701 og hør mere om,
hvordan vi kan hjælpe dig med Maserati leasing. Du skal bare udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.

  HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

  Kontakt os

  COVID-19 Update

  Frem til den 7. Februar holder CARCLUB åbent som sædvanlig på telefon og mail. Vi tilbyder videofremvisning af alle biler, prøvekørsler og fremvisning kan tilbydes privat eller på en adresse efter nærmere aftale.

  Solgte biler leveres hos dig privat eller på en adresse efter nærmere aftale. Bemærk erhvervskunder stadig må besøge forretningerne som normalt.

  Vi iagttager naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne for at undgå smitte, så som hyppig afspritning og brug af mundbind.

  Velkommen i CARCLUB

  Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.