Mercedes
Forside » Mercedes
Din søgning fandt 10 resultater

Mercedes-Benz – leasing og salg

Hos CARCLUB er vi eksperter i leasing af Mercedes. Som forhandler af brugte og leasede Mercedes-biler gennem mange år har vi efterhånden stor erfaring, ekspertise og viden om bilerne fra det ikoniske, tyske mærke. Vi forhandler en perlerække af eksklusive, leasingklare biler som Mercedes C200, C220 og B200. Hos CARCLUB stræber vi efter at gøre din leasingoplevelse perfekt. Derfor sætter vi en ære i at finde den helt rigtige løsning til dine behov. Vi kan derfor tilbyde flere forskellige leasingformer, så du går herfra med den bedste finansieringsløsning. Kig forbi et af vores showrooms og lad os få en snak om din næste Mercedes!

Mercedes C43 AMG stc. aut. 4-M

Leasingeydelse pr. mdr. 5.280, førsteydelse 72.000, 24 mdr, restværdi 180.000...

2016
 

719.900 Dkk

Tilføj til sammenligning Se mere

Mercedes C43 AMG stc. aut. 4-M

Leasingeydelse pr. mdr. 5.280, førsteydelse 72.000, 24 mdr, restværdi 180.000...

2016
 

5.280 Dkk Leasingpris

Tilføj til sammenligning Se mere

Mercedes CL500 aut. BE

Leasingeksempel: pr. mdr. 4.698, førsteydelse 60.000, 24 mdr, restværdi...

2011
 

4.698 Dkk Leasingpris

Tilføj til sammenligning Se mere

Mercedes CL500 aut. BE

Leasingeksempel: pr. mdr. 4.698, førsteydelse 60.000, 24 mdr, restværdi...

2011
 

603.500 Dkk

Tilføj til sammenligning Se mere

Mercedes CLA220 CDi Urban aut.

Night pakke, Navigation, 18″ alufælge, 2 zone klima, Bi xenonlys,...

2014
 

319.900 Dkk

Tilføj til sammenligning Se mere

Mercedes CLS350 CDi SB aut. 4-M BE

Leasing eksempel (Ekskl. moms) pr. mdr. kr 4.443, førsteydelse kr. 72.000,...

2013
 

502.600 Dkk

Tilføj til sammenligning Se mere

Mercedes CLS350 CDi SB aut. 4-M BE

Leasing eksempel (Ekskl. moms) pr. mdr. kr 4.443, førsteydelse kr. 72.000,...

2013
 

4.443 Dkk Leasingpris

Tilføj til sammenligning Se mere

Mercedes GL350 BlueTEC aut. 4-M

Leasing eksempel (24 mdr. ekskl. moms) pr. mdr. kr. 5.995, førsteydelse kr....

2012
 

699.900 Dkk

Tilføj til sammenligning Se mere

Mercedes ML350 BlueTEC AMG Line aut. 4-M

Leasingeksempel: pr. mdr. 4.364, førsteydelse 60.000, 24 mdr, restværdi...

2012
 

4.364 Dkk Leasingpris

Tilføj til sammenligning Se mere

 

Få hjælp til at finde drømmebilen nu

 

Stor dansk leasing Mercedesforhandler

Når du vælger Mercedes, kan du altid regne med, at kvaliteten er i top. Det er en af grundene til, at de tyske luksusbiler altid har haft en fremtrædende plads hos CARCLUB. Den ekstraordinære kvalitet, stabilitet og de lave driftsomkostninger gør Mercedes til enhver bilforhandlers drøm, både når det gælder salg og leasing. Besøg os i dag i et af vores tre showrooms, og se eller prøv vores store udvalg af forskellige modeller. Hvis du vil have en bil, der gør din nabo grøn af misundelse, og som kan blive din bedste ven de næste mange år – så er en Mercedes det rette valg for dig.

 

Hvilke modeller tilbyder Mercedes?

 

Mercedes CLA

Mercedes C-klassen

Mercedes M-klassen

Mercedes CLS

Mercedes AMG

Mercedes E-klassen

Mercedes SL-klassen

Mercedes S-klassen

Mercedes V-klassen

Mercedes SLC

Mercedes G-klassen

Mercedes GL-klassen

 

Kvalitet, sikkerhed og køreglæde

Den indcirklede, tretakkede Mercedes-stjerne kendes af de fleste. Den symboliserer bilproducentens lange historie med produktion af motoriserede fartøjer “til lands, til vand og i luften”. I dag kendes virksomheden mest af alt for at producere nogle af de bedste og mest eftertragtede biler i verden. Det er med god grund, at den tyske mastodont i dag er et af verdens mest genkendelige brands. Mercedes er nemlig indbegrebet af høj kvalitet, driftsikkerhed og køreglæde, hvad enten du søger en sportsvogn eller en familiebil.

 

Brugte og leasede Mercedes biler

Hos CARCLUB har vi mange års erfaring med at forhandle en stor flåde af de bedste Mercedes-Benz modeller både til leasing og salg. Om det så er B200, C220, CLA200, CLA220, CLS350, GL500, GLC250 eller en SLK250, du leder efter, så finder du dem her på siden. Skulle du søge en helt specifik Mercedes-model, som du ikke kan finde her på vores hjemmeside, skal du altid være mere end velkommen til at ringe til os. Enten har vi modellen stående til skue i vores forretninger. Ellers kan vi alternativt med stor sandsynlighed fremskaffe den fra én af vores mange internationale samarbejdspartnere. Du finder vores kontaktoplysninger her.

 

Køb din nye Mercedes her

Søger du en luksusbil til en fornuftig pris, der er lidt ud over det sædvanlige, så er Mercedes-biler uden tvivl noget for dig. Hos CARCLUB er vi eksperter med mange års erfaring i salg og leasing af de tyske biler, og du får derfor en kompetent og professionel vejledning, når du køber din bil hos os. Vi hjælper dig med at finde den model, der passer til dine behov og rådgiver dig til den bedste og billigste finansiering. Skulle du endvidere være på udkig efter særligt ekstraudstyr eller en bestemt farve til din nye bil, så hjælper vi også med det.

 

Leasing af Mercedes biler

Det skal være let at lease en bil, så CARCLUB tilbyder en række forskellige finansierings- og leasingmuligheder som sæsonleasing, flexleasing og splitleasing. De fleksible leasingformer gør det lettere for dig som bilentusiast at fokusere på, hvilken bil du drømmer om. Uanset hvilken model du vælger, kan vi garantere, at du kommer til at nyde godt af den høje kvalitet, lækre komfort, elegance og råstyrke, som kendetegner den brede vifte af eksklusive Mercedes-modeller, vi er eksperter i at sælge og finde til leasing.

Bilerne er fulde af detaljer, og kabinerne er altid stilrene og ergonomisk fornuftige, så du får den bedst mulige køreoplevelse. Helhedsindtrykket er dog bedst, når bilerne opleves i virkeligheden, hvor du virkelig kan komme ind under huden på bilen og mærke følelsen af at være Mercedes-ejer. Derfor er vi sikre på, at du ikke vil fortryde et besøg hos CARCLUB, hvis du er på udkig efter en Mercedes. Besøg os i dag og få en uforpligtende snak med vores kompetente medarbejdere. Du finder os her.

 

Kontakt CARCLUB i dag

Er du klar til at få realiseret dine bildrømme? Ring til CARCLUB i dag på 72 170 701 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med Mercedes leasing. Du skal bare udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.

BRUG FOR HJÆLP MED AT FINDE DIN BIL?

Kontakt os