Mercedes-Benz
Forside » Biler » Mercedes-Benz
Din søgning fandt 9 resultater

Mercedes-Benz leasing og salg

Hos CARCLUB er vi eksperter i leasing af Mercedes-Benz. Som forhandler af brugte og leasede Mercedes-biler gennem mange år har vi stor erfaring, ekspertise og viden om bilerne fra det ikoniske og solide tyske mærke. Vi forhandler en perlerække af eksklusive, leasingklare biler som Mercedes som eksempelvis AMG modeller i C, E, GLE og SL klassen …. Hos CARCLUB stræber vi efter at gøre din leasingoplevelse perfekt. Derfor sætter vi en ære i at finde den helt rigtige løsning til dine behov. Vi kan derfor tilbyde flere forskellige leasingformer, så du går herfra med den bedste finansieringsløsning. Kig forbi et af vores showrooms og lad os få en snak om Mercedes leasing!

Mercedes CLS63 AMG SB aut.

Leasingeksempel (ekskl. moms) pr. mdr. kr. 3.995, Førstegangsydelse kr....

2013
 

3.995 Dkk Leasingpris

Mercedes CL500 aut. BE

Leasingeksempel: pr. mdr. 3.998, førsteydelse 60.000, 24 mdr, restværdi...

2011
 

3.998 Dkk Leasingpris

Mercedes CLS350 CDi SB aut. 4-M BE

Leasing eksempel (Ekskl. moms) pr. mdr. kr 3.468, førsteydelse kr. 60.000,...

2013
 

3.468 Dkk Leasingpris

Mercedes CLS350 CDi SB aut. 4-M BE

Leasing eksempel (Ekskl. moms) pr. mdr. kr 3.468, førsteydelse kr. 60.000,...

2013
 

429.900 Dkk

Mercedes CL500 aut. BE

Leasingeksempel: pr. mdr. 3.998, førsteydelse 60.000, 24 mdr, restværdi...

2011
 

559.900 Dkk

Mercedes C220 CDi Coupé aut. BE

ESP, Letmetalfælge, Regnsensor, Bluetooth håndfri telefonering,...

2012
 

209.900 Dkk

Mercedes C350 e Avantgarde stc. aut.

Leasingeksempel (ekskl. moms) pr. mdr. kr. 3.995, Førstegangsydelse kr....

2017
 

3.995 Dkk Leasingpris

Mercedes C350 e Avantgarde stc. aut.

Leasingeksempel (ekskl. moms) pr. mdr. kr. 3.995, Førstegangsydelse kr....

2017
 

419.900 Dkk

Mercedes GLC250 d AMG Line aut. 4-M

Selenite grå metallic, AMG LINE interiør/exteriør, 20″ alufælge AMG...

2016
 

499.900 Dkk

 

Få hjælp til at finde drømmebilen nu

 

Leasing af Mercedes hos CARCLUB

Når du vælger at lease Mercedes, kan du altid regne med, at kvaliteten er i top. Det er en af grundene til, at de tyske luksusbiler altid har haft en fremtrædende plads hos CARCLUB. Den ekstraordinære kvalitet, stabilitet og de lave driftsomkostninger gør leasing af Mercedes til enhver bilforhandlers drøm ved både salg af brugt og nyt. Besøg os i dag i et af vores tre showrooms, og se eller prøv vores store udvalg af forskellige modeller. Hvis du vil have en bil, der gør din nabo grøn af misundelse, og som kan blive din bedste ven de næste mange år – så er en Mercedes det rette valg for dig.

 

Hvilke modeller tilbyder Mercedes?

CARCLUB har adgang til et stort, internationalt forhandlernetværk, hvorigennem vi kan fremskaffe langt de fleste Mercedes-Benz biler. Her er et udpluk af de mange bilmodeller. Kontakt os i dag, hvis du vil have en uforpligtende snak om leasing af Mercedes.

Mercedes CLA

Mercedes C-klassen

Mercedes M-klassen

Mercedes CLS

Mercedes AMG

Mercedes E-klassen

Mercedes SL-klassen

Mercedes S-klassen

Mercedes V-klassen

Mercedes SLC

Mercedes G-klassen

Mercedes GL-klassen

 

Kvalitet, sikkerhed og køreglæde

Den indcirklede, tretakkede Mercedes-stjerne kendes af de fleste. Den symboliserer bilproducentens lange historie med produktion af motoriserede fartøjer “til lands, til vand og i luften”. I dag kendes virksomheden mest af alt for at producere nogle af de bedste og mest eftertragtede biler i verden. Det er med god grund, at den tyske mastodont i dag er et af verdens mest genkendelige brands. Mercedes er nemlig indbegrebet af høj kvalitet, driftsikkerhed og køreglæde, hvad enten du søger en sportsvogn eller en familiebil.

 

Brugte og leasede Mercedes biler

Hos CARCLUB har vi mange års erfaring med at forhandle en stor flåde af de bedste Mercedes-Benz modeller både til leasing og salg. Om det så er B200, C220, CLA200, CLA220, CLS350, GL500, GLC250 eller en SLK250, du leder efter, så finder du dem her på siden. Skulle du søge en helt specifik Mercedes-model til leasing, som du ikke kan finde her på vores hjemmeside, skal du altid være mere end velkommen til at ringe til os. Enten har vi modellen stående til skue i vores forretninger. Ellers kan vi alternativt med stor sandsynlighed fremskaffe den fra én af vores mange internationale samarbejdspartnere.

 

Køb din nye Mercedes her

Søger du en luksusbil til en fornuftig pris, der er lidt ud over det sædvanlige, så er Mercedes-biler uden tvivl noget for dig. Hos CARCLUB er vi eksperter med mange års erfaring i salg og leasing af de tyske biler, og du får derfor en kompetent og professionel vejledning, når du køber din bil hos os. Vi hjælper dig med at finde den model, der passer til dine behov og rådgiver dig til den bedste og billigste finansiering. Skulle du endvidere være på udkig efter særligt ekstraudstyr eller en bestemt farve til din nye bil, så hjælper vi også med det.

 

Leasing af Mercedes biler

Det skal være let at lease en bil, så CARCLUB tilbyder en række forskellige finansierings- og leasingmuligheder som sæsonleasing, flexleasing og splitleasing. De fleksible leasingformer gør det lettere for dig som bilentusiast at fokusere på, hvilken bil du drømmer om. Uanset hvilken model du vælger, kan vi garantere, at du kommer til at nyde godt af den høje kvalitet, lækre komfort, elegance og råstyrke, som kendetegner den brede vifte af eksklusive Mercedes-modeller, vi er eksperter i at sælge og finde til leasing.

Bilerne er fulde af detaljer, og kabinerne er altid stilrene og ergonomisk fornuftige, så du får den bedst mulige køreoplevelse. Helhedsindtrykket er dog bedst, når bilerne opleves i virkeligheden, hvor du virkelig kan komme ind under huden på bilen og mærke følelsen af at være Mercedes-ejer. Derfor er vi sikre på, at du ikke vil fortryde et besøg hos CARCLUB, hvis du er på udkig efter en Mercedes. Besøg os i dag og få en uforpligtende snak med vores kompetente medarbejdere.

 

Kontakt CARCLUB i dag

Er du klar til at få realiseret dine bildrømme? Ring til CARCLUB i dag på 72 170 701 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med Mercedes leasing. Du skal bare udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.

BRUG FOR HJÆLP MED AT FINDE DIN BIL?

Kontakt os
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.