Mercedes-Benz
Forside » Køretøjer » Mercedes-Benz

Mercedes-Benz leasing

Hos CARCLUB er vi eksperter i leasing af Mercedes-Benz. Som forhandler af brugte og leasede Mercedes-biler gennem mange år har vi opnået en stor erfaring, ekspertise og viden om bilerne fra det ikoniske og solide tyske mærke. Vi forhandler en perlerække af eksklusive, leasingklare biler som Mercedes, som eksempelvis AMG, i alle versioner.

Hos CARCLUB har du mulighed for finansiering eller leasing af Mercedes-Benz, vi tilbyder forskellige former for leasing: Flexleasing, splitleasing eller sæsonleasing. Besøg et af vores showrooms eller kontakt os på mail eller telefon 72 170 701 og hør nærmere om mulighederne.


Din søgning returnerede 6 resultater

Mercedes A200 d AMG Line aut.

31.08.2020
2.0 L
Automatic
Diesel
56.500
 

319.700 Kr.

Tilføj som favorit View More

Mercedes A250 e Progressive aut.

10.07.2020
1.3 L
Automatic
Hybrid
58.000
 

289.900 Kr.

Tilføj som favorit View More

Mercedes AMG GT 63 s aut. 4Matic+

18.07.2019
4.0 L
Automatic
Benzin
43.000
 

8.593 Kr. Leasingprisex. moms

Tilføj som favorit View More

Mercedes C220 d Business stc. aut.

26.08.2021
2.0 L
Automatic
Diesel
54.000
 

429.900 Kr.

Tilføj som favorit View More

Mercedes E450 Cabriolet aut. 4Matic

24.09.2019
3.0 L
Automatic
Benzin
44.100
 

6.590 Kr. Leasingprisex. moms

Tilføj som favorit View More

Mercedes S350 BlueTEC aut. lang

01.09.2014
3.0 L
Automatic
Diesel
125.000
 

569.900 Kr.

Tilføj som favorit View More
 

Få hjælp til at finde drømmebilen nu

 

Mercedes leasing hos CARCLUB

Når du vælger en Mercedes, kan du altid regne med, at kvaliteten er i top. Det er en af grundene til, at de tyske luksusbiler altid har haft en fremtrædende plads hos CARCLUB. Den ekstraordinære kvalitet, stabilitet og de lave driftsomkostninger gør leasing af Mercedes til enhver bilforhandlers drøm ved både salg af brugt og nyt. Besøg os i dag i et af vores showrooms, og se eller prøv vores store udvalg af forskellige modeller. Hvis du vil have drømmebilen, der gør din nabo grøn af misundelse, og som kan blive din bedste ven de næste mange år – så er en Mercedes det rette valg for dig, og så er du rigtig godt kørende.

Hvilke modeller tilbyder Mercedes?

CARCLUB har adgang til et stort, internationalt forhandlernetværk, hvorigennem vi kan fremskaffe langt de fleste Mercedes-Benz biler - også din drømmebil. Her er et udpluk af de mange bilmodeller. Kontakt os i dag, hvis du vil have en uforpligtende snak om Mercedes leasing.

Mercedes A-klassen

Mercedes C-klassen

Mercedes E-klassen

Mercedes S-klassen

Mercedes CLA-klassen

Mercedes CLS-klassen

Mercedes EQE-klassen

Mercedes EQS-klassen

Mercedes EQC-klassen

Mercedes EQV-klassen

Mercedes GLA-klassen

Mercedes GLB-klassen

Mercedes GLS-klassen

Mercedes G-klassen

Mercedes SL-klassen

Mercedes AMG GT-klassen

 

Kvalitet, sikkerhed og køreglæde

Den indcirklede, tretakkede Mercedes-stjerne kendes af de fleste. Den symboliserer bilproducentens lange historie med produktion af motoriserede fartøjer “til lands, til vand og i luften”. I dag kendes virksomheden mest af alt for at producere nogle af de bedste og mest eftertragtede biler i verden. Det er med god grund, at den tyske mastodont i dag er et af verdens mest genkendelige brands. Mercedes er nemlig indbegrebet af høj kvalitet, driftsikkerhed og køreglæde, hvad enten du søger en sportsvogn eller en familiebil i din kommende Mercedes.

Brugte og leasede Mercedes biler

Hos CARCLUB har vi mange års erfaring med at forhandle en stor flåde af de bedste Mercedes-Benz modeller både til leasing og salg. Om det så er B200, C220, CLA200, CLA220, CLS350, GL500, GLC250 eller en SLK250, du leder efter, så finder du dem her på siden.

Skulle du søge en helt specifik Mercedes-model til leasing, som du ikke kan finde her på vores hjemmeside, skal du altid være mere end velkommen til at ringe til os. Enten har vi modellen stående til skue i vores forretninger. Ellers kan vi alternativt med stor sandsynlighed fremskaffe den fra én af vores mange internationale samarbejdspartnere. Måske søger du en med specifik brændstof - benzin eller diesel, eller motor - måske elektrisk, eller måske går du op i bilens alder. Uanset hvad, så fortæl os dine ønsker, så hjælper vi dig.

Lease din nye Mercedes-Benz her

Søger du en leasingbil til en fornuftig pris, der er lidt ud over det sædvanlige, så er Mercedes-biler uden tvivl noget for dig. Hos CARCLUB er vi eksperter med mange års erfaring i salg og leasing af de tyske biler, og du får derfor en kompetent og professionel vejledning, når du køber din bil hos os. Vi hjælper dig med at finde den model, der passer til dine behov og rådgiver dig til den bedste og billigste leasingaftale. Skulle du endvidere være på udkig efter særligt ekstraudstyr eller en bestemt farve til din nye bil, så hjælper vi også med det.

Leasing af Mercedes-Benz biler

Det skal være let at lease en bil, så CARCLUB tilbyder en række forskellige finansierings- og leasingmuligheder som sæsonleasing, flexleasing og splitleasing. De fleksible leasingformer gør det lettere for dig som bilentusiast at fokusere på, hvilken bil du drømmer om. Uanset hvilken model du vælger, kan vi garantere, at du kommer til at nyde godt af den høje kvalitet, lækre komfort, elegance og råstyrke, som kendetegner den brede vifte af eksklusive Mercedes-modeller, vi er eksperter i at sælge og finde til leasing.

Når vi har skrevet under på leasingkontrakten og dermed lavet en leasingaftale, bestræber vi os på at have bilen klar hos dig med plader på, inden for en uge. Der kan dog være længere ventetid ved visse modeller, eller hvis vi skal skaffe bilen hjem.

Bilerne er fulde af detaljer, og kabinerne er altid stilrene og ergonomisk fornuftige, så du får den bedst mulige køreoplevelse. Helhedsindtrykket er dog bedst, når bilerne opleves i virkeligheden, hvor du virkelig kan komme ind under huden på bilen og mærke følelsen af at være Mercedes-ejer. Derfor er vi sikre på, at du ikke vil fortryde et besøg hos CARCLUB, hvis du er på udkig efter en Mercedes. Besøg os i dag og få en uforpligtende snak med vores kompetente medarbejdere.

Fordele ved at lease en Mercedes leasingbil

1. Lavere månedlige udgifter: En fordel ved at lease en Mercedes-Benz er, at de månedlig udgifterne vil være lavere end ved at købe en Mercedes. Dette skyldes, at du kun betaler for den del af bilen, du faktisk bruger, og ikke hele bilens værdi, og dette til en fast månedlig ydelse.

2. Fleksibilitet: Når du leaser en Mercedes-Benz, har du mulighed for at opgradere til en ny model, når din leasingkontrakt udløber. Dette giver dig mulighed for at køre i en ny bil med jævne mellemrum og holde dig opdateret med de nyeste teknologier og features.

3. Ingen bekymringer om værdiforringelse: Når du køber en bil, vil dens værdi som regel falde over tid. Når du leaser en Mercedes, skal du ikke bekymre dig om værdiforringelse, da dette vil være inkluderet i leaseprisen.

Kontakt CARCLUB i dag

Er du klar til at få realiseret dine bildrømme? Ring til CARCLUB i dag på 72 170 701 og hør mere om,
hvordan vi kan hjælpe dig med Mercedes-Benz leasing. Du skal bare udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.
    HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

    Kontakt os
    Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.