Mini
Forside » Biler » Mini
Din søgning fandt 3 resultater

Mini leasing

Engelske Mini har siden 1969 leveret nogle af de mest pålidelige bybiler, der formår at kombinere fornuftige priser og praktik med masser af køreglæde og motorkraft. Derfor er Mini også et populært valg til privatleasing og erhvervsleasing, fordi man slipper for at bruge kræfter på vedligeholdelse og spekulationer om restværdi. Derudover får masser af kvalitet og lækre detaljer i de ikoniske, små biler, som man ellers kun finder i de store sportsvogne. Har man først sagt Mini, vil de fleste nok også sige Cooper lige bagefter, og Mini Cooperen er bestemt også ikonisk. Ikke desto mindre har Mini flere imponerende modeller i sortimentet som Clubman, Countryman og Paceman, som du også bør tage et kig på. Hos CARCLUB står vi klar til at hjælpe dig med leasing af Mini. Vi finder den løsning, som passer bedst til dine behov, så du kan fokusere på at nyde din nye Mini. Har vi ikke den bil hjemme, som du søger, kan vi fremskaffe den på under en uge. Ring til os i dag og hør mere om leasing af Mini.

Mini One 102

2 Zonet Klimaautomatik, Orig. 17″ Aufælge, Fjernb. C.lås,...

2014
 

139.900 Dkk

Mini Countryman Cooper D 150 aut.

Leasingeksempel (ekskl. moms) pr. mdr. kr. 3.995, Førstegangsydelse kr....

2017
 

3.195 Dkk Leasingpris

Mini Countryman Cooper D 150 aut.

Leasingeksempel (ekskl. moms) pr. mdr. kr. 3.995, Førstegangsydelse kr....

2017
 

339.900 Dkk

 

Få hjælp til at finde drømmebilen nu

 

Hvilke modeller tilbyder Mini?

Herunder finder du et lille udsnit af de biler, som Mini gennem tiden har produceret. Kontakt CARCLUB i dag, hvis du vil høre mere om leasingmulighederne for din drømmemodel.

Mini Countryman

Mini Clubman

Mini Cooper

Mini Paceman

 

Kontakt CARCLUB i dag

Er du klar til at få realiseret dine bildrømme? Ring til CARCLUB i dag på 72 170 701 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med Mini leasing. Du skal bare udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.

    BRUG FOR HJÆLP MED AT FINDE DIN BIL?

    Kontakt os
    Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.