Polestar
Forside » Køretøjer » Polestar

POLESTAR HYBRID & EL-BIL

Volvo, har vokseværk og lancerer netop nu Polestar som et nyt bilmærke i store dele af Europa, så vil du købe eller lease en Polestar, er CARCLUB behjælpelig med at finde den helt rigtige model og finansieringsløsning til dig. Vi har god erfaring med det nye bilmærke i el-bil klassen og kan skaffe og leverer den Polestar 2 du ønsker indenfor kort tid. Besøg et af vores showrooms – så rådgiver vi dig om hvilken type leasing eller finansieringsløsning af Polestar, der passer dig bedst.


Din søgning returnerede 0 resultater

 

Få hjælp til at finde drømmebilen

 

Hvilke modeller tilbyder Polestar?

Polestar 2 er en imponerende elbil og ret hidsig elbil, der skal tage kampen op mod topudgaven af Tesla Model 3. Søger du en el-bil med masser af teknik og interiør i meget høj kvalitet er Polestar 2 løsningen. Læs mere om Polestar bilmodeller nedenfor

Polestar 1

Polestar 2

Køb Polestar hos erfaren forhandler

CARCLUB er drevet af nogle af landets største bilentusiaster med mange års erfaring indenfor salg og leasing af biler i premium segmentet. Vi har nu i flere år har kunnet tilbyde leasing af af mange bilmærker til vores glade kunder. Polestar er et brand, der uden tvivl hører til blandt de trendsættene el-biler, der står højt på de miljøbevidstes ønskeliste. Derfor vil du naturligvis også altid finde mindst en håndfuld el-biler i vores daglige sortiment, der står klar til levering. Hos CARCLUB er vi ikke tilknyttet et specifikt bilmærke, og vi kan derfor give dig en objektiv og uvildig vejledning, når du er på udkig efter en ny el-bil. Polestar er blot et af vores specialeområder, og derfor kan vi hjælpe dig med sammenligninger på tværs af de enkelte modeller fra de respektive producenter, så du kommer herfra i den helt rigtige el-bil til dig.

 

CARLCUB indkøber el-biler i hele Europa

Som en del af et stort, internationalt netværk har CARCLUB gode muligheder for at skaffe Polestar og andre populære el-biler fra blandt andet Tyskland og resten af Europa til det danske marked. Gennem vores netværk kan vi fremskaffe og levere den helt rigtig Polestar eller el-bil til dig indenfor en uge.

 

 

Aktuelle Polestar 2 biler på lager

Hos CARCLUB hjælper vi dig med leasing af præcist den Polestar, du ønsker. Her på siden kan du gå på opdagelse i nogle af de biler, som vi kan tilbyde, og som vi netop nu har stående i vores showrooms til leasing og salg. Netop derfor finder du ofte både leasingpriser og kontantpriser på bilerne i sortimentet. I takt med at bilerne finder nye ejere, bliver sortimentet udskiftet. Ved du, hvilken Jaguar model, du ønsker at lease kan vi altid fremskaffe den gennem vores store forhandlernetværk. Har du øvrige spørgsmål til ekstraudstyr, finansiering, afgifter, levering med mere, skal du altid være med velkommen til at ringe til os, eller besøge én af vores bilhuse, der ligger i Kolding og Gentofte.

 

Hvilke leasingmuligheder har du hos CARCLUB?

Hos CARCLUB skræddersyer vi leasing af Jaguar præcist til dine behov, så du får den helt rigtige model, med det rigtig udstyr og med en attraktiv finansieringsløsning. Læs mere om de leasing Jaguar med forskellige leasingformer herunder.

 

 

Privatleasing af Polestar 2

Privatleasing af Polestar 2 er til dig, der vil have det helt simpelt. Til dig, der vil have en gennemskuelig og bekymringsfri bilaftale, og hvor du kan nyde godt af de mange goder ved Polestar 2 leasing. Med en privatleasingaftale slipper ud for bekymringer om afskrivning, dyre værkstedsregninger og fremtidig forhandling og salg af din bil. I stedet betaler du en fast månedlig ydelse baseret på den underskrevne leasingaftale, som dækker alle de omkostninger, der sikrer, at du kan køre i din lækre Polestar 2 leasingbil på de danske veje. Foruden den specifikke model og den ønskede udstyrspakke, vil ydelsen også blive sat afhængigt af aftalens løbetid og det forventede antal kørte kilometer i bilen. Her kan CARCLUB hjælpe dig ved at stille dig rigtige spørgsmål, så du får den bedst mulige leasingaftale til dine behov. Kørsel er trods alt ikke altid forudsigeligt, og derfor er vi naturligvis altid fleksibel ved ekstra kilometer, neddrosling af leasingperioden eller ved ønske om ekstraudstyr til den leasede Polestar 2. Du skal blot kontakte os, og så finder vi i fællesskab en god løsning.

 

Flexleasing af Polestar 2

Ønsker du en høj grad af fleksibilitet og en lav månedlig ydelse, vil flexleasing af Polestar 2 være den rigtig løsning for dig. Ved flexleasing af Polestar 2 får du flere fordele såsom et fleksibelt antal kørselskilometer, lav månedlig ydelse samt at du ved kontraktindgåelse ikke kommer til at betale hele registreringsafgiften. Ved flexleasing fastsættes restværdien ved aftalens indgåelse. Når leasingperioden er udløbet, har du tre muligheder, der gør Polestar 2 leasing særdeles attraktiv i Danmark. Enten kan du vælge selv at købe bilen fri ved at betale den aftalte restværdi. Alternativt skal du henvise til en anden køber. Endelig kan du vælge at forlænge leasingaftalen, og i det tilfælde vil vi naturligvis sørge for, at du også her får en attraktiv aftale ved releasing af Polestar 2.

 

Polestar 2 med splitleasing

Ønsker du at splitlease/delelease en Polestar 2, betyder det, at udgifterne fordeles med dig og din arbejdsgiver baseret på to identiske leasingkontrakter, der skal underskrives af alle parter. Splitleasing er et godt alternativ til almindelige firmabilsløsninger, da udgifterne splittes mellem jer afhængigt af forbrug i privat- og arbejdsmedfør. Fordelen ved deleleasing af Polestar er altså, at du kun betaler, når du bruger bilen til private formål, uden at du bliver beskattet af bilen. De private kørte kilometer indberettes hver måned og din ydelse beregnes herudfra.

 

Polestar 2 til erhvervsleasing

Skal din næste firmabil være en Polestar 2? Så kan du altid vælge at erhvervslease den. Ved erhvervsleasing betaler dit firma for alle omkostninger til bilen, mens du vil blive beskattet ved privat kørsel. Dermed er det også en meget fleksibel leasingform, da du ikke er begrænset på antallet af kilometer og ikke skal tænke på at indberette privat- og erhvervskørsel separat. Hvis du interesseret i erhvervsleasing af Jaguar, står vi klar til at hjælpe dig med en transparent og attraktivt leasingtilbud. Vi sørger for at sætte dig godt ind i beskatningsgrundlaget og kan vejlede dig til at få den helt rigtige bil til dine behov.

 

Køb brugt Polestar 2

Ønsker du at købe en brugt Polestar 2 frem for leasing, er dette muligt på langt de fleste af de modeller, som du finder her på hjemmesiden. Du har naturligvis altid mulighed for at prøvekøre den brugte Polestar 2, før du køber, og vi sørger for en grundig gennemgang af bilen ved levering. Vi ser frem til at se dig, I et af vores showrooms.

 

Historien om Polestar 2

Polestar 1 startede som Volvos Concept Coupé fra 2013, stylet af den tyske bildesigner Thomas Ingenlath, der tidligere arbejdede i ledende designstillinger hos Audi, Volkswagen og Škoda. Polestar 1 blev afsløret den 17. oktober 2017 på Shanghai Auto Show og fik verdenspremiere og første offentlige optræden. I juni 2019 meddelte Polestar, at Polestar 1 var ved at gå ind i sine sidste faser af udviklingen som en prototype, før produktionen officielt ville starte på det senere afslørede produktionssted i Chengdu, Kina. Polestar 2 er en helelektrisk 5-dørs fastback. Produktionen begyndte i marts 2020 i Geelys eksisterende anlæg i Luqiao, Kina, der også allerede producerer Volvo XC40.

 

Kontakt CARCLUB i dag

Er du klar til at få realiseret dine bildrømme? Ring til CARCLUB i dag på 72 170 701 og hør mere om,
hvordan vi kan hjælpe dig med Polestar leasing. Du skal bare udfylde formularen nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.
    HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

    Kontakt os
    Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.