Cayenne
Forside » Køretøjer » Porsche » Cayenne

Porsche Cayenne leasing

Porsche Cayenne er en fantastisk bil, og det er endnu bedre, når man kan lease den. Med leasing får man mulighed for at køre en Porsche uden at skulle betale fuld pris for den. Det er en fordel af mange grunde, f.eks. hvis man ikke ønsker at binde sig til en bil i mange år.


Din søgning returnerede 2 resultater

Porsche Cayenne GTS Coupé Tiptr.

19.03.2021
4.0 L
Automatic
Benzin
39.000
 

11.866 Kr. Leasingprisex. moms

Tilføj som favorit View More

Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé Tiptr.

16.11.2020
4.0 L
Automatic
Hybrid
53.000
 

17.110 Kr. Leasingprisex. moms

Tilføj som favorit View More

Porsche Cayenne - en drømmebil for mange

Porsche Cayenne er en SUV, lavet af den tyske bilfabrikant Porsche. Den første model blev lanceret i 2003, og den anden generation blev lanceret i 2010. Cayenne er en af de dyreste SUV'er på markedet, og den er kendt for sin høje kvalitet og performance/ydeevne. Leasing af en Porsche Cayenne er en fantastisk mulighed for alle, der drømmer om at køre en luksusbil. Porsche Cayenne leasing giver dig mulighed for at køre en af de bedste SUV'er på markedet, uden at skulle betale fuld pris for den.

En rummelig familiebil

Udover at Porsche Cayenne har en højtydende motor, finder du også ganske god plads i denne SUV. Cayenne er samtidig en ganske rummelig familiebil, der er perfekt til lange køreture og ferier. Mange vil gå så langt som at sige at den er en af de bedste SUV'er på markedet. Vi hjælper dig gerne med at finde en Porsche Cayenne der taler til dig. Vi har ofte et par stykker på lager, og hvis vi ikke har det, så hjælper vi meget gerne med at finde en. Skal vi også finde en Porsche Cayenne til dig?

HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

Kontakt os
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.