Taycan
Forside » Køretøjer » Porsche » Taycan

Porsche Taycan leasing

Porsche Taycan-serien er Porsches første elektriske serie. Porsches Taycan-serie er konstrueret som en 4-dørs sedan/saloon og som en 5-dørs shooting brake (Taycan Cross Turismo/Taycan Sport Turismo).

De elektriske Taycan modeller kører fra 333-463 km på en opladning, med en tophastighed på 260 km/t og accelerer fra 0-100 km/t på blot 2,8 sekunder. Porsche Taycan 4S blev udnævnt til at være “Performance Car of the Year” af What Car? Magazine. Derudover har Porsche Taycan Cross Turismo blev udnævnt til at være “Best Estate” I år 2021af Top Gear Electric Awards.


Din søgning returnerede 1 resultater

Porsche Taycan 4 Performance+ Cross Turismo

20.05.2022
El
Automatic
El
28.000
 

4.784 Kr. Leasingprisex. moms

Tilføj som favorit View More

Leasing af din drømmebil?

Er Porsche Taycan din drømmebil? Det forstår vi godt, for her får du alt hvad hjertet begærer af en bil, fra den lækre motor med god ydelse, til et stilfuldt klassisk Porsche look. Bilen emmer af luksuriøsitet, og så er den oven i købet eldrevet. Samtidig går du ikke ned på køreglæde og performance. Uanset om du vil lease din Porsche Taycan som privat eller erhverv, så hjælper vi dig gerne med at finde den mest attraktive leasingaftale på en bil, så du får den Porsche du ønsker dig.

Porsche Taycan leasing er populært

Porsches Taycan modellerne er populære leasingbiler, især Porsche Taycan 4s. Vi stræber altid efter at have mange biler klar til leasing, og får ofte nye modeller ind, men med den popularitet vi oplever, er det ikke altid vi har lige den bil eller variant på lager, som du ønsker dig. Har vi ikke den model du efterspørger, så kontakt os endelig, så hjælper vi dig med at finde bilen.

Leasing af alle Porsche modeller

Hos CARCLUB er vi eksperter i leasing af Porsche biler, og vi svarer gerne på alle de spørgsmål du måtte have om Porsche Taycan eller andre modeller, hvad enten det drejer sig om teknik, forskelle på de forskellige modelvarianter eller noget leasing teknisk. Vores mission er at du får den bedste behandling, og at du kommer hurtigt ud at køre i din bil. Kontakt os gerne på tlf. 72 170 701 idag, eller besøg et af vores showrooms.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

Kontakt os
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.