CARCLUB A/S Kolding
Forside » CARCLUB A/S Kolding
CARCLUB A/S Kolding Trianglen 8A , 6000 Kolding 72 170 701 [email protected] Hverdage kl. 9.00 - 17.00 Søndag åbent efter aftale
CARCLUB A/S Kolding

Leasing og salg af Premium og luksusbiler

Besøg vores flotte showroom i Kolding og se udvalget af topudstyret biler i Premium mærkerne fra BMW, Mercedes-Benz, Porsche mv. Har du planer om at lease eller købe en drømmebil, så har vi mange års erfaring i at gøre vores kunders bildrømme til virkelighed. Det er også vores bilbutik, du skal kigge forbi, hvis du elsker synet og duften af eksklusive biler, og du bor i Vejle, Fredericia, Haderslev eller et andet sted i trekantsområdet. Her hos os kan du se og beundre de mange skiftende luksusbiler, vi har stående. Der er altid et stort udvalg af kun let brugte tyske biler af mærker som f.eks. Mercedes, Audi eller BMW, men du kan også finde muskelbiler og sportsvogne som Porsche, Lamborghini eller Ferrari til køb eller leasing hos os. Find drømmebilen hos CARCLUB i Kolding.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

Kontakt os

COVID-19 Update

Frem til den 28. Februar holder CARCLUB åbent som sædvanlig på telefon og mail. Vi tilbyder videofremvisning af alle biler, prøvekørsler og fremvisning kan tilbydes privat eller på en adresse efter nærmere aftale.

Solgte biler leveres hos dig privat eller på en adresse efter nærmere aftale. Bemærk erhvervskunder stadig må besøge forretningerne som normalt.

Vi iagttager naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne for at undgå smitte, så som hyppig afspritning og brug af mundbind.

Velkommen i CARCLUB

Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.