CARCLUB GmbH
Forside » CARCLUB GmbH
CARCLUB GmbH Im Gewerbepark 8, 24955 Harrislee, Tyskland [email protected] Geöffnet nach Vereinbarung, wenn es Ihnen passt
CARCLUB GmbH

CARCLUB GmbH er ejet af selskabet CARCLUB A/S. CARCLUB GmbH er specialister I at finde topudstyret Premium, luksus- og specielbiler i og udenfor Europa til kunder i Danmark. Har du leaset en ny bil i CARCLUB og skal have den gamle solgt med eller uden afgift, er vi behjælpelige med gensalg i eller udenfor Danmark. Vores kendskab til det europæiske markedet er stort og giver vores kunder en fordel da vi har adgang til mange købere. Kontakt os, og hør mere om mulighederne vi kan tilbyde. Få rådgivning om, hvilken bil, der matcher dine behov, og hvordan du bedst finansierer din drømmebil hos CARCLUB.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

Kontakt os

COVID-19 Update

Frem til den 28. Februar holder CARCLUB åbent som sædvanlig på telefon og mail. Vi tilbyder videofremvisning af alle biler, prøvekørsler og fremvisning kan tilbydes privat eller på en adresse efter nærmere aftale.

Solgte biler leveres hos dig privat eller på en adresse efter nærmere aftale. Bemærk erhvervskunder stadig må besøge forretningerne som normalt.

Vi iagttager naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne for at undgå smitte, så som hyppig afspritning og brug af mundbind.

Velkommen i CARCLUB

Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.