CARCLUB Herning A/S
Forside » CARCLUB Herning A/S
Carclubs hovedbygning i Herning
CARCLUB Herning A/S Nakskovvej 2D , 7400 Herning 72 170 701 [email protected] Hverdage kl. 9 - 17 Søndagsåbent hver søndag fra kl. 12.00-16.00
CARCLUB Herning A/S

Leasing og køb af brugte luksusbiler i Herning

Find biler til salg i Herning hos CARCLUB. Med mange års erfaring indenfor leasing og køb af brugte luksusbiler er vi sikre på at kunne finde din drømmebil. Og har vi ikke den bil, du søger i vores nuværende sortiment, hjælper vi dig gerne med at støve den op. Så kig forbi vores store bilshowroom i Herning og se nogle af de mange eksklusive bilmodeller, vi altid har stående i vores lokaler på Nakskovvej 2D.

Leasing af luksusbil i Midtjylland

Du kan selvfølgelig uden besvær lease din bil hos CARCLUB over nettet. Men bor du f.eks. i Herning, Ikast, Silkeborg, Viborg eller et andet sted i Midtjylland, og vil du gerne have en rigtig nørdet bilsnak om Audi, BMW eller Porsche eller en anden anden superbil, så er du mere end velkommen i vores showroom i Herning. Det er både Hernings og Midtjyllands bedste sted for leasing og køb af kun let brugte luksusbiler.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

Kontakt os

COVID-19 Update

Frem til den 7. Februar holder CARCLUB åbent som sædvanlig på telefon og mail. Vi tilbyder videofremvisning af alle biler, prøvekørsler og fremvisning kan tilbydes privat eller på en adresse efter nærmere aftale.

Solgte biler leveres hos dig privat eller på en adresse efter nærmere aftale. Bemærk erhvervskunder stadig må besøge forretningerne som normalt.

Vi iagttager naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne for at undgå smitte, så som hyppig afspritning og brug af mundbind.

Velkommen i CARCLUB

Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.