CARCLUB A/S Hviidsminde
Forside » CARCLUB A/S Hviidsminde
CARCLUB A/S Hviidsminde Bramdrupskovvej 20, Kolding 72 170 701 [email protected] Åbent efter aftale når det passer dig
CARCLUB A/S Hviidsminde

Keyclub – Netværk og leasing af drømmebiler

I Keyclub bliver bildrømmene til virkelighed, et stærkt netværk fra hele Danmark har adgang til et helt unikke biler som investering eller som bilentusiast i et helt specielt miljø. Vores showroom er indrettet i en atmosfære der giver ro og tid til at nyde bilerne og få den helt specielle rådgivning og viden om den næste drømmebil. I Keyclub har vi åbent efter aftale for vores netværk  af kunder der også inviteres til eksklusive arrangementer.

Keyclub – Leasing af luksus- og specialbiler

I Keyclub har vores netværk adgang til et helt specielt udvalg af luksus og specialbiler der er topudstyret eller i limited edition. Vi finder løbende ude i Europa de helt unikke og sjældne modeller der gør bilen helt unik og speciel. Vores kompetencer er Aston Martin, BMW, Bentley, Ferrari, Maserati, Lamborghini, Mclaren, Mercedes-Benz, Porsche, Rolls-Royce som vi løbende introducere i Keyclub. Vi rådgiver dig også med finansieringen, og vi er specialister i alle former for leasing af nye eller brugte biler: privatleasing, flexleasing, splitleasing, sæsonleasing eller Operationel leasing. Vi leverer biler i Danmark og resten af Europa.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

Kontakt os

COVID-19 Update

Frem til den 28. Februar holder CARCLUB åbent som sædvanlig på telefon og mail. Vi tilbyder videofremvisning af alle biler, prøvekørsler og fremvisning kan tilbydes privat eller på en adresse efter nærmere aftale.

Solgte biler leveres hos dig privat eller på en adresse efter nærmere aftale. Bemærk erhvervskunder stadig må besøge forretningerne som normalt.

Vi iagttager naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne for at undgå smitte, så som hyppig afspritning og brug af mundbind.

Velkommen i CARCLUB

Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.