CARCLUB A/S København
Forside » CARCLUB A/S København
CARCLUB A/S København Mesterlodden 1, 2820 Gentofte 72 170 701 [email protected] Åbent efter aftale når det passer dig
CARCLUB A/S København

Leasing af drømmebiler i København

Har du store bildrømme der skal realiseres, så slå vejen forbi vores showroom i Gentofte. Vi har åbent, når det passer dig. Bor du i Storkøbenhavn eller på Sjælland, så finder du den største ekspertise i leasing af lettere brugte Premium, luksus og specialbiler hos CARCLUB i Gentofte. Vi kan inden for en uge finde den bil, du drømmer om, og levere den på plader på din hjemme adresse. Audi, BMW, Mercedes, Porsche eller Lamborghini – vi finder alle biler igennem vores store netværk i Tyskland og fra andre lande med stolte biltraditioner.

Salg og leasing af brugte biler i Storkøbenhavn

Kontakt os hvis du skal have ny bil og søger Premium, luksus eller specialbil. I vores københavnske afdeling i Gentofte hjælper og rådgiver vi dig med at finde præcis den perfekte bil og model med alt det ekstraudstyr, du efterspørger. Skal det være en speciel Ferrari, Porsche og have en helt særlig farve og finish? Så skaffer vi det inden for en uge. Vi rådgiver dig også med finansieringen, og vi er specialister i alle former for leasing af brugte biler: privatleasing, flexleasing, splitleasing, sæsonleasing eller Operationel leasing. vi leverer brugte, leasede biler til Gentofte, Nordsjælland, Storkøbenhavn og det øvrige Sjælland.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

Kontakt os

COVID-19 Update

Frem til den 28. Februar holder CARCLUB åbent som sædvanlig på telefon og mail. Vi tilbyder videofremvisning af alle biler, prøvekørsler og fremvisning kan tilbydes privat eller på en adresse efter nærmere aftale.

Solgte biler leveres hos dig privat eller på en adresse efter nærmere aftale. Bemærk erhvervskunder stadig må besøge forretningerne som normalt.

Vi iagttager naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne for at undgå smitte, så som hyppig afspritning og brug af mundbind.

Velkommen i CARCLUB

Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.