CARCLUB København A/S
Forside » CARCLUB København A/S
Carclubs hovedbygning i København
CARCLUB København A/S Mesterlodden 1 , 2820 Gentofte 20 46 00 22 [email protected] Åbent efter aftale når det passer dig
CARCLUB København A/S

Leasing af drømmebiler i København

Har du store bildrømme, så slå vejen forbi vores showroom i Gentofte. Vi har åbent, når det passer dig. Bor du i Storkøbenhavn eller på Sjælland, så finder du den største ekspertise i leasing af kun lidt brugte superbiler hos Carclub i Gentofte. Vi kan inden for en uge finde den bil, du drømmer om, og levere den på plader på din hjemmeadresse. Audi, BMW, Mercedes, Porsche eller Lamborghini – vi finder det hele igennem vores store netværk i Tyskland og fra andre lande med stolte biltraditioner.

Salg og leasing af brugte biler i Storkøbenhavn

Ring til os og fortæl, hvilken bil du er på udkig efter. I vores københavnske afdeling i Gentofte hjælper vi dig med at finde præcis den kun let brugte bil med alt det ekstraudstyr, du efterspørger. Skal den være Ferrari-rød eller Mercedes- sort eller have en helt særlig farve og finish? Vi kan skaffe det hele. Vi rådgiver dig også med finansieringen, og vi er specialister i alle former for leasing af brugte biler: privatleasing, flexleasing, sæsonleasing. Gentofte, Glostrup eller Greve og Nordsjælland og Storkøbenhavn – vi leverer brugte, leasede biler til alle afkroge af København og det øvrige Sjælland.

BRUG FOR HJÆLP MED AT FINDE DIN BIL?

Kontakt os