Drømmebilen
Forside » Drømmebilen

Find drømmebilen hos CARCLUB

Hos CARCLUB kan din drøm blive til virkelighed meget hurtigt. Gennem vores engagement i store, internationale forhandlernetværk kan vi finde, importere og klargøre lige præcis den model, du søger. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du også drømmer om en helt unik bil.

Hvilken bil drømmer du om?

Vi henter og leverer drømmebiler hver dag fra hele Tyskland. Fortæl os hvad du drømmer om, og vi vil glæde os til at få din drøm til at gå i opfyldelse. Se også vores eksklusive udvalg af biler til salg, som lige nu venter på dig i et af vores showrooms.

Når man vælger at lease eller købe en drømmebil er der ofte en større investering der kræver troværdighed og tillid mellem køber og sælger. Det stiller meget høje krav til os, som vi gør alt for at leve op til. Vi holder hvad vi lover og ønsker at opbygge langvarige kunderelationer. Vi er stolte af at have nogle af branchens dygtigste medarbejdere, som yder er ekstraordinær service hver dag.

Vi har opbygget et langvarigt og troværdigt samarbejde med udvalgte tyske forhandlere – vi ved, hvad der skal være af udstyr på bilerne, og udstyrsniveauet på de fleste biler fra Tyskland er markant højere end vi ser i Danmark. Ingen af vores kunder har den samme bil, alt er individuelt og sammensat ud fra forskellige drømme. Netop det er én af vores styrker.

 

Få hjælp til at finde drømmebilen nu


 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager gerne din nuværende bil i bytte, hvad enten du ønsker at købe eller lease din nye drømmebil hos os. Kom ind i et af vores eksklusive showrooms, hvor CARCLUB teamet vil tage godt imod dig og hjælpe dig med den helt rigtige løsning sammen med din drømmebil.

COVID-19 Update

Frem til den 7. Februar holder CARCLUB åbent som sædvanlig på telefon og mail. Vi tilbyder videofremvisning af alle biler, prøvekørsler og fremvisning kan tilbydes privat eller på en adresse efter nærmere aftale.

Solgte biler leveres hos dig privat eller på en adresse efter nærmere aftale. Bemærk erhvervskunder stadig må besøge forretningerne som normalt.

Vi iagttager naturligvis alle anbefalinger fra myndighederne for at undgå smitte, så som hyppig afspritning og brug af mundbind.

Velkommen i CARCLUB

Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.