Import
Forside » Import

TILBUD PÅ IMPORT

Har du fundet drømmebilen på mobile.de, men ønsker hjælp til at importere bilen til Danmark? Så lad CARCLUB hjælpe dig. Vi har stor erfaring med import og kan ofte skaffe bilen til din hjemmeadresse på 1 uge.

Porsche 911 Targa 4 GTS 3,0 PDK 2d hos CARCLUB

CARCLUB står klar til at tilbyde dig en et attraktivt og uforpligtende tilbud på din næste drømmebil.
Det eneste du skal gøre, er at lade os vide hvilken bil der er tale om, som du gør ved at indsætte linket på bilen fra Mobile og udfylde de resterende felter.
Herfra kan vi skræddersy et tilbud til dig, baseret på dine ønsker.
Når du udfylder kontaktoplysningerne og indsender, vil vi kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt tilbud.

  Mercedes G63 5,5 AMG aut. 5d hos CARCLUB
  Audi Q7 60 TFSi e S-line quattro Tiptr. 5d hos CARCLUB

  CARCLUB har stor erfaring med import

  Det er svært at vurdere bilens stand ud fra en salgsannonce og det er de færreste som tager turen til de sydtyske for at besigtige bilen.

  Gennem vores mere end 10 års erfaring med import og leasing, har vi opbygget et solidt netværk af forhandlere, især i Tyskland. Det gør at vi ofte nemt og hurtigt kan forhøre os om bilen stand og historik, som skaber sikkerhed for dig.

  Ud fra dine ønsker og behov udarbejder vi et skræddersyet leasingtilbud til dig. Ud over valg af leasingform og -periode, kan vi efterfølende tage en snak om finansiering, forsikring etc.

  Vi bringer dig godt på vej

  Når aftalen er i hus, tager vi os af alt det praktiske. Det handler bl.a. om kontrol af bilen ved afhentning hos forhandleren, betaling til forhandler, sikker hjemtransport via vores fast tilknyttede vognmand, alt papirarbejde, toldsyn, registrering og klargøring.

  Det eneste du skal fokusere på, er at glæde dig til at bilen ramme din hjemmeadresse. I leasingperioden følger vi løbende op, for at sikre at alt er som det skal være, og et par måneder før leasingperiodens udløb kontakter vi dig for at finde en god løsning for forlængelse, afvikling, bilskifte eller noget helt fjerde.

  BMW i4 M50 xDrive 5d hos CARCLUB
  Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.