Leasing
Forside » Leasing
Leasing af specialbiler hos Carclub

Leasing af biler – få den rette rådgivning

Leasing af biler – det er det, som CARCLUB er eksperter i. CARCLUBs dygtige medarbejder kan både rådgive om det rette valg af finansiering og finde og klargøre din næste leasede bil på meget få dage. Ring til os nu eller læs mere om, hvad vi kan gøre for dig her.

En finansieringsform der passer til dig

Vores udgangspunkt er altid sammen med dig at finde frem til den finansieringsform, der er den bedste for netop dig. Leasing af bil kan nemlig være mange ting: skal det være flexleasing, splitleasing eller sæsonleasing? Og foretrækker du privatleasing eller erhvervsleasing?

Ring eller skriv eller kom forbi i et af vores 3 showrooms, så vil vi i fællesskab finde frem til den perfekte løsning for din næste leasede bil.

Operationel eller finansiel leasing?

CARCLUB tilbyder både finansiel og operational leasing af biler. Forskellen er ganske kort fortalt, at du ved finansiel leasing selv hæfter for restværdien af bilen efter leasingsperiodens ophør. Ved operational leasing hæfter du ikke selv for noget. Begge løsninger kan være lige gode. Det handler udelukkende om at finde frem til den økonomiske ramme, der passer til dine behov.

Flexleasing af bil

De fleste af vores kunder vælger en finansiel leasingaftale, som fungerer efter flexleasing-princippet. Vi er dog meget smidige og kan til enhver tid indrette din aftale til nogle af de andre billeasingsprodukter, vi tilbyder..

Flexleasing af biler går i al korthed ud på, at man betaler registreringsafgiften for køretøjet over en bestemt og afgrænset periode. Ved flexleasing betaler man således ikke hele hele afgiften på én gang.

Splitleasing / deleleasing

Denne løsning er navnlig attraktiv for dig, der ønsker firmabil uden beskatning. Ved splitleasing deles leasingaftalen nemlig op i to: én til den private bruger og den anden del til virksomheden. Hver måned faktureres de faktisk afholdte omkostninger derefter i forhold til antal kørte kilometer.

Fleggaard som samarbejdspartner

CARCLUB har næsten 10 års  erfaring med leasing af biler. Vores finansielle samarbejdspartner er Fleggaard Leasing, som er en af de mest solide aktører på leasingmarkedet i Danmark. Det sikrer dig økonomisk fundament, så du ikke vil komme ud for økonomiske overraskelser, når du leaser bil hos os.

Sådan foregår en billeasing

Leasing af en bil foregår typisk ved, at kunden enten har set en bil på vores lager i butikken eller på vores hjemmeside, eller kunden har en idé om, hvilken type bil vedkommende gerne vil have. Det tager vi så en snak om, og alt efter om vi har bilen på lager, eller vi skal støve den op på det internationale bilmarked, så går vi i gang med at finde den ønskede model til kunden.

Det gør vi som regel i udlandet. I de fleste tilfælde vil der være tale om tyske import biler. Vi finder dog også biler i Sverige eller andre lande i Europa, og så er der selvfølgelig også vintage modeller og amerikanerbiler. De sidste finder vi naturligvis mest i USA.

Levering af den leasede bil

Vi leverer den leasede bil klargjort, serviceret og med nummerplader på i Danmark. Overdragelsen af den leasede bil kan både foregå i en vores showrooms eller på din hjemmeadresse. Det bestemmer du.

Biler med specialudstyr eller ekstraudstyr

Med vores store netværk og ekspertise i at finde biler til leasing kan vi stort set skaffe, hvilken bil det skal være. Det vil samtidig også sige med en hvilken som helst form for specialudstyr eller ekstraudstyr. Det er noget, vi sætter en ære i og som er grundlaget for CARCLUBS mangeårige success. For vi lever nemlig i allerhøjeste grad af tilfredse og tilbagevendende kunder

Vi finder din drømmebil

Ønsker du avanceret navigationsudstyr, afstandsfartpilot eller andet specialudstyr, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Vi har ry for at kunne finde luksusbiler i alle mulige forskellige konfigurationer og farver og forsynet med det nyeste og mest lækre og up-to-date udstyr.

Er det således en orange McClaren, en Ferrari med gråt indtræk eller en helt bestemt amerikanerbil, du har kastet din kærlighed på, så finder vi også den.

Hvilke typer af biler er mest populære som leasingbiler?

Leasing af biler er noget, der appellerer til bilentusiaster, der elsker biler med stil og klasse. Vi er leveringsdygtige i alle de eksklusive bilmærker. Det er dog ofte nogle bestemte bilmærker, der går igen i bestillingerne til billeasing.

Vi leaser således mange firehjulstrækkere som Audi Q5 eller Porsche Cayenne ud. Tyske biler som BMW 5 eller Porsche 911 er også meget efterspurgte eller engelske kvalitetsbiler som Range Rover eller Bentley.

Sæsonleasing

De helt eksklusive bilmærker som Ferrari eller Lamborghini er vi også eksperter i at udvælge, importere og klargøre til leasing. Den mest oplagte finansieringform vil dog ofte her være sæsonleasing.

Leaset luksusbil på under en uge

Men det er ikke bilmærket, årgangen eller bilmodellen, der skal skille os ad. Ønsker du at lease en helt bestemt bil, så kan vi godt garantere, at vi kan finde den til dig. Og som regel vil du være ude på vejene og nyde din nyleasede bil inden for en uge.

Book et møde om leasing af bil hos CARCLUB

Book et møde med Carsten Trapp (Kolding tlf. 40 910 701), Stefan Kaas (København tlf. 20 46 00 22) eller Michael Hansen (Herning tlf. 29 857 200). Der vil rådgive dig om mulighederne, så du opnår den mest optimale finansiering af en leaset drømmebil.

BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DIN NYE DRØMMEBIL? Kontakt
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.