Flexleasing
Forside » Leasing » Flexleasing
Flexleasing af biler hos Carclub

Flexleasing – drømmeleasing for bilelskere

Drømmer du om at sidde bag rattet i din egen BMW, Mercedes, Audi, Porsche eller en anden luksusbil, så kan flexleasing meget let være løsningen for dig. For flexleasing er genvejen til din drømmebil.

 

Alle bilmærker og biltyper

Biltypen er naturligvis op til dig. Det kan være, du ønsker at køre i en lækker SUV, en sportsvogn eller en unik amerikanerbil. Bare sig til, hvad du ønsker dig. Vi har et stort netværk i Tyskland og i andre lande og mange års erfaring i af finde præcis den bil til flexleasing, som vores kunder drømmer om.

 

Flexleasing – billigere registreringsafgift

Flexleasing er med vores meget høje afgiftsniveau i Danmark en oplagt ordning, hvis du elsker biler i topklassen eller blot ønsker en bil lidt ud over det sædvanlige. Begrebet flexleasing handler om at betale registreringsafgiften for en bestemt periode og ikke hele afgiften på én gang. Der er mange forskellige typer af kvalitetsbiler, som ordningen er som skabt til. Typisk er ordningen dog allermest gunstig for biler, der er nogle få år gamle. Den meget høje danske registreringsafgift falder nemlig for hvert år, bilen bliver ældre. Størrelsen af registreringsafgiften er afgørende for, hvor lukrativt det er at flexlease en bil.

 

Finansiel flexleasing

De fleste af vores kunder vælger en finansiel leasingaftale, som kører efter flexleasing-princippet. Men vi har også andre leasingtilbud som for eksempel sæsonleasing eller splitleasing. Ring, skriv eller kom forbi i et af vores tre showroom i Herning, Kolding eller Gentofte, så vil vi sammen hurtigt finde ud af, hvilken leasingform der passer bedst til dig. Inden for en uge vil det i langt de fleste tilfælde være muligt at overtage nøglerne til din ønskede bil – med nummerplader på og med alt papirarbejdet på plads.

 

Bilforsikring og reparationer

Du betaler derudover – som ved et almindeligt bilejerskab – også normal bilforsikring. Her vælger de fleste af vores kunder at tage et forsikringsprodukt med i købet, som CARCLUB har sammensat. Eventuelle reparationer i flexleasingsperioden hører nemlig også ind under kunden ved en finansiel leasingaftale.

 

Fordele ved flexleasing

Den mest indlysende fordel ved flexleasing er, at dine samlede årlige udgifter til din bil, vil være lavere ved flexleasing af en luksusbil eller premium bil i forhold til, hvis du havde købt den.

Du binder nemlig en langt mindre del af din personlige kapital i en flexleaset bil i forhold til, hvis du skulle have købt den.

Kig forbi til en snak om flexleasing. Vi hjælper dig til drømmebilen.

BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DIN NYE DRØMMEBIL? Kontakt
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.