Luksusbiler
Forside » Leasing » Luksusbiler

Leasing af luksusbiler i Danmark

CARCLUB er specialister i leasing af luksusbiler. Lær mere om fordelene ved at lease en luksusbil og læs om alle de fantastiske bilmodeller, vi kan hjælpe dig med at gøre dig kørende i. CARCLUB er din genvej til en verden af luksusbiler til leasing og brugtsalg.

Drømmer du om at køre i en bil, der oser af luksus, så er CARCLUB stedet for dig. Der er i praksis ingen grænser i standarden af de bilmodeller, vi leaser eller sælger, men vores kerneområde er uden tvivl leasing af luksusbiler med særligt fokus på tyske luksuøse bilmærker som Audi, BMW, Porsche og Mercedes.

Har du kastet din kærlighed på en helt bestemt superbil fra for eksempel Lamborghini, Ferrari eller McLaren, så kan vi også finde den luksusbil til dig både til leasing og til salg. 

Hvad er en luksusbil?

Luksusbiler er et vidt begreb – og så alligevel ikke. En luksusbil kan nemlig meget konkret defineres som en bil i “Bilsegment F”. Ifølge denne inddeling indgår de mindste biler i Bilsegment A,  microbiler er Bilsegment B – og så videre.

Bilsegment E er “øvre mellemklassebiler. Bilsegment F – luksusbilernes kategori – er en kategori, hvor det ikke er bilens størrelse, der er afgørende, men deres ydelse. Inden for luksusbiler er der yderligere en overbygning i form af de såkaldte  “hyperbiler”. Det er for eksempel biltyper som Koenigsegg, Lamborghini og Ferrari.

Dine fordele ved at lease

Der er mange fordele ved at lease biler frem for at købe dem. Fordele varierer afhængigt af leasingformen, og derfor hjælper vi dig med at finde den leasingtype, som passer bedst til din behov:

  • Faste ydelser i hele leasingperioden
  • Lav udbetaling på leasingbiler
  • Med lav udbetaling skal du ikke ud og låne penge
  • Mulighed for hyppigere udskiftning af bilen
  • Ingen bekymringer om gensalg
  • Ingen bekymringer om skrotværdi
  • Minimal afskrivning af bilens værdi
  • Ingen uforudsete udgifter som serviceeftersyn og reparationer

 

Audi SQ8 luksusbil

Tre showrooms for luksusbiler

CARCLUB råder over tre showrooms i Danmark – i Kolding, Herning og København (Gentofte). Her kan du altid komme forbi og tjekke vores aktuelle udvalg af luksusbiler. De biler, du ser i vores showrooms, er dog kun et lille udvalg og et øjebliksbillede af de bilmærker, vi forhandler. Vores mest hyppige servicemodel er i tæt dialog med vores kunder at fremskaffe præcist den bil, de efterspørger.

CARCLUB har et vidtforgrenet netværk af forhandlere i Tyskland, Sverige og i et væld af andre lande. Derfor kan vi stort set skaffe lige præcis den luksusbil, du drømmer om, og det gæder både bilmærke, farve, ekstraudstyr og meget mere.

Luksusbiler du kan tillade dig

Luksusbiler har der altid været. I Danmark har de dog længe været forbeholdt et fåtal af bilentusiaster. Det har ændret sig det seneste årti. De moderne leasingsregler har gjort det muligt for en langt bredere skare at lease sig til luksusbiler i en kortere eller længere periode.

Luksusbiler er måske ikke for alle, men luksusbiler som en Audi Q8 eller en Porsche 911 er i dag for mange kommet inden for mulighedernes rækkevidde.

Brugte luksusbiler til salg

Hvis du ikke er til leasing af luksusbiler, men derimod hellere selv vil eje bilen, finder du flere brugte luksusbiler til salg hos CARCLUB. Har vi ikke din drømmebil på lager, hjælper vi dig gerne med at finde den og hente den hjem til dig. Besøg et af vores showrooms og lad os få en snak om den luksusbil, du drømmer om.

Leasingtyper

Der findes flere forskellige typer af billeasing. Vi rådgiver dig hele vejen om, hvilken leasingmodel, der er bedst egnet til dig: flexleasing, sæsonleasing eller privatleasing. Vi finder helt sikkert en leasingmodel, der egner sig til dig. Disse tre leasingmodeller er på hver sin måde gunstige, hvis du er interesseret at have din egen luksusbil stående i din garage. Leasing bidrager ikke mindst til at fordele de meget høje danske bilafgifter over en længere periode. Leasingmodellerne kan også indholde en smidig model til at videresælge luksusbilerne, når du er parat til at gå videre til et andet køretøj.

Porsche og BMW

Vi muliggør også ofte leasing af Porsche. Det kan både være sportsvogne som Porsche 911 eller Porsche Boxster, eller luksusbiler i ambassadeklassen eller af SUV-typen som Porsche Panamera eller Porsche Cayenne. BMW er naturligvis også altid aktuel som luksusbil til leasing. Det kan typiske være modeller som BMW 4, 5, og 6 og også de endnu mere eksklusive M4, M5 og M550D. Se flere BMW-modeller her.

Tyske luksusbiler – Audi og Mercedes

Leasingmodellerne gør, at tyske luksusmærker som Audi, Mercedes, BMW og Porsche bliver meget mere tilgængelige for mange. For Audis vedkommende drejer det sig for eksempel om topmodeller som A3, A4, Q6, Q7 og Q8 – alle inkarnationen af luksusbil. Inden for Mercedes-Benz bilmærket kan det være modeller som B200, C220, CLA200, CLA220, CLS350, GL500, GLC250 eller en SLK250. Se flere Audi-modeller her.

McLaren 720s hyperbil

Hyperbiler og superbiler

Ønsker du at gå all-in på luksusbiler, så har vi også et helt årtis erfaring med at fremskaffe de ypperste modeller fra italienske luksusmærker som Maserati eller Bugatti. Eller ønsker du en landevejsmodel af en F1-bil som f.eks. McLaren, så er det også noget, vi har lang tids erfaring med at facilitere for vores kunder.

CARCLUB er kort sagt alle bilentusiasters foretrukne handelsplads for luksusbiler af enhver art. Kig forbi et af vores showroom, så realiserer vi dine bildrømme i tæt dialog med dig.

Kontakt CARCLUB i dag

Er du klar til at få realiseret dine bildrømme? Ring til CARCLUB i dag på 72 170 701 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at lease en luksusbil. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.