Operationel leasing
Forside » Leasing » Operationel leasing

Operationel Leasing af Premium biler hos CARCLUB

Vi tilbyder operationel leasing på brugte Premium biler til virksomheder eller selvstændige erhvervsdrivende. Operationel leasing indeholder en omfattende serviceaftale og garanti i hele leasing perioden der giver tryghed for omkostninger.

CARCLUB giver professionel rådgivning, så du og virksomheden kan vælge en leasingaftale der matcher jeres ønsker og behov. Kontakt os i dag for yderligere information.

Vi tilbyder operationel leasing på de attraktive premium bilmærker, eksempelvis AUDIBMWMercedes-BenzJaguar, PorscheVolvo og VW med en alder på op til 5 år og kilometerstand ved opstart, der ikke overstiger 100.000 kilometer og max 400Hk. 

Med operationel leasing tilbyder CARCLUB omfattende servicepakker, service, reparation, sommer- og vinterdæk, vejhjælp samt lånebil ved værkstedsbesøg. Dette giver tryghed og gør det enkelt og nemt at lease. På denne side har vi samlet de vigtigste informationer om operationel leasing for at gøre det enkelt og nemt for dig at beslutte hvilken premium- eller luksusbil, du ønsker at lease. Herunder finder du flere oplysninger om operationel leasing. Hvad det indebærer, hvilke fordele du får og ulemper, der kan være ved at indgå denne type for leasingaftale.

Hvad betyder operationel leasing?

Operationel leasing betyder i al sin enkelthed, at du laver en aftale, hvor du lejer en bil i en bestemt periode, eksempelvis 24 måneder. Man betaler et fast månedligt beløb, der er beregnet ud fra bilens brugsværdi og omfatter alle omkostningerne for bilen. Når du laver en operationel leasingaftale med CARCLUB, er den altid med service, reparation, sommer- og vinterdæk, vejhjælp, samt lånebil ved værkstedsbesøg. Ønsker man selv at stå for dæk og vejhjælp er det muligt.

Ydelsen på Premium bilen er naturligvis afhængig af flere faktorer og hvor mange kilometer, du ønsker at køre i bilen om året. Når du skal i gang med operationel leasing, betales der en førstegangsydelse og et etableringsgebyr ved indgåelse af aftalen, og herefter opkræves der en fast månedlig ydelse i den aftalte leasingperiode. Ved udløb skal bilen blot returneres til et Applus Bilsyn servicecenter.

Applus Bilsyn gennemfører en afleveringsgennemgang på bilen, hvorefter eventuelle ridser, buler, skrammer og over- eller underkørte kilometer gøres op. Man vil efterfølgende modtage en slutafregning fra Fleggaard Leasing A/S. Man behøver dermed ikke at bekymre sig om risikoen, der er forbundet med at skulle sælge bilen videre. Ønsker man, at forsikring også skal være en del af pakken, er det muligt at få med i aftalen. Der opkræves desuden altid en grøn ejer afgift direkte hos brugeren, fordi brugeren er den registrerede bruger af bilen. Dette sker via Centralregistreret for Motorkøretøjer. Alt dette giver dig altid fuldt overblik over udgifterne, en fast månedlig ydelse og tryghed for omkostninger.

Fordele og ulemper ved operationel leasing på brugte Premium biler?

Hvis du vælger at lease frem for at købe en brugt Premium bil, der er op til 5 år gammel og maksimum har kørt 100.000 kilometer, er der en del penge at spare. En af de store fordele er nemlig, at registreringsafgiften på leasingbilen er meget lavere, end den ville være på en ny Premium bil. Du undgår også at binde mange penge i din bil og samtidig har du mulighed for at skifte bil oftere på en lettere måde, da bilen bare skal afleveres. Biler, som er ældre end tre år, bliver beskattet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen, hvilket er en meget stor fordel. Dette giver dig også mulighed for at vælge Premium biler med stor motor og masser af ekstra udstyr. 

Når du laver en operationel leasingaftale, kender du på forhånd alle omkostningerne i forbindelse med leasingen, som bliver samlet i faste månedlige ydelser. Det er enkelt og nemt at lægge et budget for omkostninger af køretøjet. Virksomheden eller privatpersonen undgår samtidigt unødige bekymringer eller uforudsete udgifter til bilen. Hvis du leaser bilen operationelt hos os, tager vi os af alle udgifter til værksted, reparation og service, så du ikke pludseligt får uforudsete udgifter. Denne leasingtype giver dermed en stor tryghed og budgetsikkerhed. Samtidigt har du, med operationel leasing, mulighed for ofte at kunne skifte din bil uden bekymring for at skulle sælge bilen videre.

Hvis du vil undgå at have en fast kilometerbegrænsning, kan du med fordel overveje at vælge vores finansielle leasing i stedet. Her får du fuld frihed og fleksibilitet med bilen. Der er ingen kilometerbegrænsninger eller forbehold, der skal tænkes på i forhold til skader på bilen, da du selv står for al vedligehold og drift af bilen. Du kan læse meget mere om flexleasing på denne side.

  • Stort udvalg af Premium biler med masser af udstyr
  • Service og garanti i hele perioden
  • Fast månedlig ydelse
  • Ingen risiko for restværdi

Operationel leasing hos CARCLUB giver tryghed. Der er ingen restværdi ved udløb af leasingperioden. Vi sørger for en omfattende serviceaftale, der dækker ordinære serviceeftersyn, samt garanti i leasingperioden udover de 6 måneder, som vi garanterer. 

Hvornår skal man vælge operationel leasing?

Operationel leasing på brugte Premium biler er en fordel, hvis du eller virksomheden ønsker at tilbyde medarbejdere større bilmodeller med masser af udstyr til billig beskatning og uden at have de store økonomiske bekymringer, der ofte er forbundet ved at lease en dyrere bil. Med operationel leasing er det enkelt og nemt at udskifte bilen efter endt leasingperiode uden at have bekymringer for at skulle videresælge bilen.

Vi kan varmt anbefale denne leasingtype, hvis man ønsker fleksibilitet, sikkerhed og tryghed for økonomien og samtidig kunne lægge faste budgetter og skemaer for biludgifter i virksomheden eller privat. Med operationel leasing kender man alle omkostninger hver eneste måned, hvilket gør det enkelt og nemt at lease.

Rådgivning om operationel leasing

Ønsker du at få mere information om operationel leasing, eller har du brug for et personligt møde? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummer 72 170 701 eller besøge os i et af vores showrooms. Vi yder professionel rådgivning, med udgangspunkt i dit behov og din eller virksomhedens økonomi. CARCLUB gør det trygt at lease.

CARCLUB i samarbejde med

Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.
 

BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DIN NYE DRØMMEBIL? Kontakt
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.