Splitleasing
Forside » Leasing » Splitleasing
Splitleasing stemningsbillede

CARCLUB er specialister i splitleasing

Splitleasing er en almindelig leasingkontrakt, der bliver delt i to. Hver gang du kører en tur i din leasede bil, skal du vælge, om kørslen skal registreres som privat- eller erhvervskørsel. Hver måned bliver fakturaen delt op efter, hvordan du har kørt den pågældende måned. Kan det være nemmere?

 

Firmabil uden beskatning

Splitleasing er for dig, der ønsker en firmabil uden beskatning. Splitleasing er  et oplagt valg, hvis du er selvstændig erhvervsdrivende og kører mange kilometer i firmaregi og knapt så mange privat.

Hos CARCLUB kan vi administrere din splitleasing kontrakt og dele din aftale op i to: en til dig privat og en til din virksomhed. Hver måned faktureres de faktisk afholdte omkostninger derefter i forhold til antal kørte kilometer – privat eller erhverv.

Med en splitleasing aftale, bliver du altså ikke beskattet af fri bil, og virksomheden sparer udgiften til din private kørsel. Det er billigt for begge parter.

 

Alle udgifter er regnet med

Har man eksempelvis kørt 80 procent erhverv og 20 procent privat, så betaler firmaet 80 procent.  Aftalen omfatter i CARCLUB regi i øvrigt alle udgifter: service, vedligeholdelse, afgifter og forsikring.

 

Splitleasing er nem leasing

Splitleasing er nemt både for firmaet og for dig som privatperson. Firmaet sparer det, man kører privat. For medarbejderen eller den selvstændige erhvervsdrivende er det ligeledes en kæmpe fordel, for denne betaler privat og skal derfor ikke beskattes. Vær også opmærksom på, at jo dyrere bil, man splitleaser, jo større en økonomisk fordel vil der være.

 

Teknologien bag splitleasing

Splitleasing eller deleleasing har været godkendt af SKAT siden begyndelsen af 2000-årene. Men ordningen var de første år upraktisk og ugunstig på grund af besværlig administration og krav til kørebog, dengang den slags stadig foregik manuelt.

Teknologien med GPS-tracker har kun virket rigtig godt de sidste 4-5 år. Men det har gjort, at fordelingen af kørslen og af de øvrige udgifter nu er blevet transparent og dokumenterbar over for SKAT. Derfor er splitleasing blevet noget nær uomgængelig for mange både små og større virksomheder.

Kontakt CARCLUB teamet

Har du fået lyst til at drøfte dine muligheder for at splitlease din kommende bil, kan du ringe til os, eller kom forbi i et af vores 3 showrooms,. Vi hjælper dig gerne med alle detaljerne, og rådgiver dig gerne i at sammensætte den helt rigtige leasing aftale.

Læs mere om CARCLUBS andre Leasingtilbud her.

BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DIN NYE DRØMMEBIL? Kontakt
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.