Splitleasing
Forside » Leasing » Splitleasing
Splitleasing stemningsbillede

CARCLUB er specialister i splitleasing/deleleasing.

Splitleasing er en helt almindelig leasingkontrakt, der bliver delt i to. Hver gang man kører en tur i den leasede bil, vælger man, om det skal registreres som privat- eller erhvervskørsel. Derefter bliver regningen fordelt efter, hvordan man har kørt. Kan det være nemmere?

 

Firmabil uden beskatning

Splitleasing er for dig, der ønsker en firmabil uden beskatning. Splitleasing er navnlig et oplagt valg, hvis du er selvstændig erhvervsdrivende og kører mange kilometer i firmaregi og knapt så mange privat.

Vi administrerer din splitleasing og deler din aftale op i to: en til dig privat og den anden del til din virksomhed. Hver måned faktureres de faktisk afholdte omkostninger derefter i forhold til antal kørte kilometer – privat eller erhverv.

 

Splitleasing omfatter alle udgifter

Har man eksempelvis kørt 80 procent erhvervskørsel og 20 procent privatkørsel, så betaler firmaet 80 procent. Deleleasingen omfatter i CARCLUBs regi i øvrigt alle udgifter: service, vedligeholdelse, afgifter, forsikring mm – og alt bliver delt op på decimaler.

 

Splitleasing er nem leasing

Splitleasing er nemt både for firmaet og for dig som privatperson. Firmaet sparer det, man kører privat. For medarbejderen eller den selvstændige erhvervsdrivende er det ligeledes en kæmpe fordel, for denne betaler privat og skal derfor ikke beskattes. Vær også opmærksom på, at jo dyrere bil, man splitleaser, jo større en økonomisk fordel vil der være.

 

Teknologien bag splitleasing

Splitleasing eller deleleasing har været godkendt af SKAT siden begyndelsen af 2000-årene. Men ordningen var de første år upraktisk og ugunstig på grund af besværlig administration og krav til kørebog, dengang den slags stadig foregik manuelt.

Teknologien med GPS-tracker har kun virket rigtig godt de sidste 4-5 år. Men det har gjort, at fordelingen af kørslen og af de øvrige udgifter nu er blevet transparent og dokumenterbar over for SKAT. Derfor er splitleasing blevet noget nær uomgængelig for mange både små og større virksomheder.

 

Deleleasing for selvstændige

For selvstændigt erhvervsdrivende er splitleasing næsten altid en fordel, for det er virksomhedsejerens egne penge begge veje. Besparelserne kan let være enorme – gerne op til 100.000 om året. For selvstændige erhvervsdrivende kan det derfor dårligt betale sig at afstå fra splitleasing, hvis virksomhedens karakterer omfatter kørsel i et vist omfang.

 

Splitleasing både på nye og brugte biler

Samme store udvalg af biler kan både splitleases og flexleases. Det kan både være praktiske firehjulstrækker som Jeeps eller Range Rovers eller repræsentative biler som Audi eller BMW. Eller sportsvogne, cabrioleter og specialbiler fra Amerika – alt kan lade sig gøre, når det drejer sig om splitleasing.

 

Kontakt Carclub

Vi håber du kan se mulighederne i at splitlease firmabilen – og at dette har givet dig lyst til at høre mere. Ring, skriv eller kom forbi i et af vores 3 showrooms, så hjælper vi dig med alle detaljer i forbindelse med splitleasingen. Det er en økonomisk god ordning, der samtidig kan sikre dig stor køreglæde i dejlige luksuriøse biler.

Læs mere om CARCLUBS andre Leasingtilbud her.

BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DIN NYE DRØMMEBIL? Kontakt