Mærker
Forside » Mærker

Find det bilmærke du søger

Hos CARCLUB finder du et bredt udvalg af leasingbiler og brugte biler fra verdens største bil producenter. Herunder kan du læse mere om mærkerne og en række af de modeller som CARCLUB tilbyder til brugt salg og leasing. Har vi ikke netop den model, du søger, skaffer vi den hjem vores internationale forhandlernetværk. Oftest går der ikke mere end en uge, fra du bestiller, til du står med bilnøglerne i hånden. Ring til os ellers send os en mail, så hjælper vi gerne med et tilbud på import og leasing af din drømmebil.

Fiat Abarth logo

Fiat Abarth

Med et Fiat Abarth får du en lille og kraftig maskine, der er perfekt til den trænge plads i byerne. En italiener med masser racerbils-attitude, som du ofte kan finde brugt eller med en leasingmodel, der passer til dine behov.

Alfa Romeo logo

Alfa Romeo

Skal din næste bil stråle af elegance og overskud, så anbefaler vi at du vælger at lease eller købe en Alfa Romeo. Det italienske bilmærke passer perfekt til dig og din lille familie der gerne køre italiensk.

Aston Martin logo

Aston Martin

De ikoniske britiske sportsvogne hører til blandt toppen af luksusbiler i verden. Uanset om du søger en Aston Martin DB11, Vantage eller DBX får du engelsk stil og luksus. Kontakt os og hør om leasingmuligheder.

Audi logo

Audi

Lad CARCLUB hjælpe dig med at finde og lease din nye Audi. Vi kan skaffe dig de mest eksklusive og specielle bilmodeller inden for en uge. Vi har stor erfaring og ekspertise med netop leasing af Audi’er.

Bentley logo

Bentley

Bentley udstråler klasse, og det har den engelske luksusbil altid gjort. New Continental, Mulsanne, Flying Spur eller Bentayga – vi finder gennem vores store netværk af kontakter rundt omkring i verden lige den Bentley-model, du efterspørger.

BMW logo

BMW

Hos CARCLUB forhandler vi et bredt udvalg af BMW’er fra en række af BMWs mest eksklusive serier. Vi har blandt andet stor succes med at finde de eftertragtede modeller 4, 5 og 6 og X serie fra BMW samt de eksklusive M4, M5, M6.

Cadillac logo

Cadillac

Hvem har ikke altid drømt om at drøne rundt i en vaskeægte amerikanerbil? Hos CARCLUB forhandler vi den klassiske Cadillac og kan tilbyde forskellige finansieringsaftaler. Besøg os i dag og hør mere om leasing af Cadillac.

Chevrolet logo

Chevrolet

Chevrolet har indstillet salget af deres biler i Danmark, og derfor en sjælden bil i Danmark. Heldigvis er CARCLUB klar til at hjælpe, hvad enten du er på udkig efter den legendariske Corvette eller en af de andre smukke modeller.

Citroën logo

Citroën

Er du ude efter en økonomisk og venlig familiebil, så er af Citroën et godt valg! Det franske bilmærke lidt af hvert både fra små bybiler til store familiebiler. Søger du en speciel Citroën, finder CARCLUB modellen til dig.

Dodge logo

Dodge

Dodge er et amerikansk bilmærke grundlagt omkring år 1900 og tilbyder nogle kendte modeller som Challenger og Viper. Hos CARCLUB kan vi både hjælpe med købe eller lease en Dodge Challenger, Charger eller anden model.

La Ferrari logo

Ferrari

Hos CARCLUB får du hjælp til at gøre dine bildrømme til virkelighed – også hvis du overvejer at lease en Ferrari. Vi har ofte et godt leasingtilbud på én af de populære Ferrari-modeller.

Fiat logo

Fiat

Hos CARCLUB er vi eksperter i at skaffe de helt specielle og topudstyret modeller fra det italienske og ikoniske bilmærke Fiat. Vi har flere finansieringsløsninger fra flex- og privatleasing til kontant køb.

Ford logo

Ford

Ford Motor Company A/S har været mere end 100 år i Danmark og er en populær familiebil. Søger du en helt speciel Ford model som eksempelvis Ford Mustang er vi behjælpelig med skaffe den. Vi tilbyder attraktiv finansiering eller mulighed for leasing.

Honda logo

Honda

Honda Motor Company, Ltd. er en japansk, der primært er kendt som fabrikant af biler og motorcykler...Honda er aktuel med deres designer-elbil Honda e med smart teknik, flot design og masser af udstyr. Vi tilbyder finansiering af denne smarte bil.

Hyundai

Hyundai Motor Company er en sydkoreansk multinational bilproducent. Hos CARCLUB kan vi hjælpe dig med at lease eller købe en el-bil fra Hyundai hvis du søger du en specifik model. Vi skaffer den før alle andre og tilbyder attraktiv finansiering.

Jaguar logo

Jaguar

Vil du lease eller købe en vaskeægte luksusbil med plads til hele familien? En Jaguar er et godt bud, og hos CARCLUB ved vi alt om det lækre, rullende britiske vidunder. Her får du en skræddersyet leasingaftale med attraktiv finansiering.

Jeep logo

Jeep

Jeep er et bilmærke under Chrysler Group LLC i USA, Modellerne består udelukkende af firehjulstrukne, heraf de fleste terrængående, køretøjer, og Jeep har i over 60 år været synonym med off-roadere. Offroad-tur med din bedste ven eller strandtur med familien. Hos CARCLUB tilbyder vi leasing eller finansiering.

Kia logo

Kia

Kia Motors er en sydkoreansk bilproducent og bilmærke. Kia har et stort elektrificerede univers af el-biler. Hvis du søger du en Kia til omgående levering er vi eksperter i CARCLUB til, at leverer dit ønske hurtigt, enkelt og nemt. Vi tilbyder flere forskellige leasingmuligheder, kontakt os allerede i dag og hør nærmere.

Lamborghini logo

Lamborghini

Det kan være en dyr fornøjelse at købe en Lamborghini fra ny, og hvis man gerne vil have fingrene i sin egen, bør man derfor overveje leasing af Lamborghini. Som en del af et stort internationalt forhandlernetværk, kan vi fremskaffe de fleste modeller på under en uge.

Land Rover logo

Land Rover

Er du på udkig efter at lease bilverdens svar terrængående firehjulstræk er det nemlig en Land Rover. I CARCLUB er vi eksperter i at finde den helt rigtige op topudstyret Land Rover model; Rover Discovery, Range Rover, Defender og Freelander til leasing.

Lexus logo

Lexus

Lexus er et japansk luksus og livsstilsbrand der leverer hybridbiler af højeste kvalitet. Lexus tilbyder et stort udvalgt af el- og hybrid biler og lige netop den model du søger finder vi hurtigt til levering.

Maserati logo

Maserati

Skal det være luksus, så lad det være luksus. CARCLUB skaffer topudstyret og helt specielle Maseratier, hvis du drømmer om en ekstravagant klassebil. Vi tilbyder attraktiv leasing af din Maserati Ghibli eller Maserati GranTurismo.

Mazda logo

Mazda

Et fyrtårn indenfor den japanske bilindustri. Sådan betegner vi Mazdaen her hos CARCLUB. Og ønsker du at købe eller lease en Mazda, er du kommet til det rette sted. Bestil din nye Mazda 3, 6, CX eller MX i dag.

McLaren logo

McLaren

Hos CARCLUB har vi mange års erfaring med salg og leasing af McLaren, og vi står klar til at hjælpe dig med et uforpligtende tilbud på din drømmebil, hvad enten den hedder P1, F1, 650S, 720S eller 540C.

Mercedes Benz logo

Mercedes

Hos CARCLUB er vi eksperter i leasing af Mercedes. Som forhandler af brugte og leasede Mercedes-biler gennem mange år har vi efterhånden stor erfaring, ekspertise og viden om bilerne fra det ikoniske, tyske mærke.

Mini logo

Mini

Engelske Mini har siden 1969 leveret nogle af de mest pålidelige by biler, der formår at kombinere minibil og praktik med masser af køreglæde og motorkraft. Derfor er Mini også et populært valg til privatleasing og erhvervsleasing.

Mitsubishi logo

Mitsubishi

Hvad enten du er på udkig efter en Mitsubishi ASX, CUV, Eclipse, Mirage, Outlander, RVR eller andre modeller, kan vi tage hånd om dine leasingønsker. Her får du en skræddersyet finansieringsaftale, som passer bedst til dine behov.

Nissan logo

Nissan

Nissan tilbyder biler i alle prisklasser. Derfor kan langt de fleste også finde et godt leasing- eller finansieringstilbud på en Nissan, som passer til deres behov og økonomi. Vi skaffer dig den helt nye Cashqai, X-Trail, Murano, Juke og naturligvis topudstyret.

Opel logo

Opel

Opel emmer af kvalitet og slagkraftigt tysk håndværk. Vi tilbyder både salg og leasing i forskellige afskygninger – heriblandt flexleasing og erhvervsleasing, hvis du er på udkig efter en firmabil.

Peugeot logo

Peugeot

Går du med overvejelserne om at købe eller lease en brugt Peugeot? Så skal du være velkommen til at besøge et af CARCLUB’s tre store bilhuse i henholdsvis københavn, Kolding eller Herning. Vi skaffer den helt specielle Peugeot og alt i udstyr.

Porsche logo

Porsche

Vi forhandler blandt andet modeller som Porsche 911 Carrera, Porsche Cayman, Porsche Panamera, Porsche Macan og Porsche Cayenne. Alle som én stråler de af ekstravagance og luksuriøsitet.

Renault logo

Renault

Hos CARCLUB har vi ofte Renault stående til brugt salg eller leasing i et af vores showrooms. Søger du en bestemt model eller udstyr, kan vi skaffe den Renault du drømmer om hjem på under en uge i benzin, diesel eller el-bil version.

Saab logo

Saab

Selv om det svenske firma gik konkurs i 2011, kan du fra tid til anden finde brugte biler fra Saab stående til salg og leasing hos CARCLUB. Lige den Saab du ønsker, kan vi fremskaffe gennem vores internationale forhandlernetværk.

Seat logo

Seat

Søger du efter en venlig familiebil med god komfort og masser af køreglæde, så er Seats modeller som Leon, Ibiza og Arona fornuftige valg. Vi tilbyder finansiering eller leasing af den Seat du drømmer om, og naturligvis med alt i udstyr.

Skoda logo

Skoda

Er du på udkig efter en fornuftig familiebil, der skal kunne holde til lidt af hvert, uden at dit budget bliver væltet omkuld? Skodas enorme flåde af biler er ideelle kandidater til lige netop det behov.

Suzuki logo

Suzuki

Er du på udkig efter en lille smart bybil? Så kan det være værd at overveje en af Suzukis modeller som Swift eller Splash. Læs mere om Suzuki og producentens mange modeller her.

Tesla logo

Tesla

Hos CARCLUB hjælper vi dig gerne med leasing af Tesla, hvad enten du er på jagt efter en Model S, Model X, Model Y eller den gamle Tesla Roadster fra 2008 så er vi klar til at finde del helt rigtige model til dig.

Toyota logo

Toyota

Hos CARCLUB kan du ofte finde en brugt Toyota til salg til en fordelagtig pris, hvad enten du ønsker at købe eller lease. Ønsker du f.eks Toyota´s hybrid skaffer vi dem hjem til dig og naturligvis topudstyret.

Volvo logo

Volvo

Er du på udkig efter at købe eller lease en bil fra Volvo? Vi tilbyder flere forskellige former for leasing af vores Volvoer lige fra flexleasing til splitleasing, og vi skræddersyer den bedste leasing-løsning til dig og dine behov.

VW logo

VW

Hos CARCLUB finder du altid et stort udvalg af brugte VW til salg og leasing. Vi er eksperter i at finde den helt rigtige topudstyret VW model du ønsker at købe eller lease hvad enten det er El-bil, hybrid, benzin eller diesel.

Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.