Medarbejdere
Forside » Medarbejdere

Find medarbejder hos CARCLUB

SALG

HANS EMIL OLESEN

Hans har mere end 20 års erfaring med salg, indkøb og marketing. Senest har Hans arbejdet med salgsledelse og forretningsudvikling i amerikanske Stanley Black & Decker, hvor han kommer fra en stilling som General Sales Manager med ansvar for det danske marked. Hans er adm. direktør og partner i CARCLUB og har stor interesse for eksklusive biler, og er særlig begejstret for MERCEDES AMG.

HANS EMIL OLESEN

Adm. direktør
M: 20 48 11 04
[email protected]

CARSTEN HYLDAL

Carsten var med til at åbne CARCLUB tilbage i 2009. Carsten har mange års erfaring fra branchen, og med sine over 20 års erfaring med salg af eksklusive biler, har Carsten en solid baggrund for at rådgive dig til det helt rigtige køb. Carsten er partner i CARCLUB, er 44 år og bor sammen med sin kæreste og deres børn.

CARSTEN HYLDAL

CARCLUB Kolding
M: 40 911 701
[email protected]

CARSTEN TRAPP

Carsten’s drøm om at skabe sin egen unikke bilforretning, gik i opfyldelse i 2009 hvor han åbnede CARCLUB’s første showroom i Kolding. Med over 25 års erfaring med salg af eksklusive biler, er Carsten et kendt ansigt i branchen, og har tidligere været salgschef hos BMW og flådechef hos Mercedes-Benz. Carsten er partner i CARCLUB, er 45 år og gift med Mona. Sammen har de 2 børn.

CARSTEN TRAPP

CARCLUB Kolding
M: 40 910 701
[email protected]

STEFAN KAAS

Stefan har over 20 års brancheerfaring som forhandler og importør gennem tidligere ansættelser hos BMW. Stefan har også i en periode været selvstændig BMW forhandler. De seneste 12 år har Stefan beskæftiget sig med import og salg/leasing af luksusbiler, og besidder stor viden om afgifter og regler. Stefan er ægte bilentusiast, og især begejstret for specialbiler. Stefan er partner og ansvarlig for CARCLUB København.

STEFAN KAAS

CARCLUB København
M: 20 460 022
[email protected]

ERIK JENSEN

Erik er 40 år, og bor i Hellevad med sin familie. Erik er oprindelig uddannet handels-/engros ekspedient indenfor auto. Med 11 års erfaring herfra, og yderligere flere års erfaring fra lignende brancher, besidder Erik stor ekspertise, som vil sikre dig en perfekt oplevelse i forbindelse med logistik, klargøring og levering af din drømmebil. Erik er ansat som eftermarkedskoordinator og er til dagligt at finde i CARCLUB Kolding.

ERIK JENSEN

CARCLUB Kolding
M: 40 912 912
[email protected]

MICHAEL HANSEN

Michael er 47 år og bor i Herning, sammen med sine 2 børn. Michael er oprindelig uddannet mekaniker, og har nu arbejdet med BMW-mærket i over 24 år. Michael er partner i CARCLUB, og står i spidsen for CARCLUB Herning som åbnede i 2013. Michael er et meget kendt ansigt – både lokalt og i bilbranchen, og vil gøre alt for at give dig en anderledes oplevelse af at købe en eksklusiv bil.

MICHAEL HANSEN

CARCLUB Herning
M: 29 857 200
[email protected]

DENNIS STENDORPH

Dennis er partner i CARCLUB Herning. Han startede sin salgskarriere inden for Renault motorsport, men drømmen om at arbejde med Premium biler, blev hurtig en realitet. Dennis har især erfaring med mærker som Volvo, Jaguar og Landrover. Med sine 20 års erfaring i bilbranchen, har han opnået stor viden om salg, leasing og finansiering af biler. Dennis er 44 år, og bor i Lind ved Herning, sammen med sin kone og børn.

DENNIS STENDORPH

CARCLUB Herning
M: 25 117 200
[email protected]

ØKONOMI OG ADMINISTRATION

HENRIK HENNINGSEN

Henrik er 46 år bor sammen med Maria og deres 2 børn. Henrik har arbejdet med økonomi og regnskab siden 1997. Hans mangeårige erfaring er fra flere forskellige brancher, men han har siden 2010 været tilknyttet CARCLUB som regnskabschef. Henrik er ansvarlig for at “regnskabet stemmer” i alle CARCLUB’s afdelinger.

HENRIK HENNINGSEN

CARCLUB Kolding
M: 21 273 184
[email protected]

BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DIN NYE DRØMMEBIL? Kontakt
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.