Medarbejdere
Forside » Medarbejdere

Find medarbejder hos CARCLUB

SALG

CARSTEN TRAPP

Carsten’s drøm om at skabe sin egen unikke bilforretning, gik i opfyldelse i 2009 hvor han åbnede CARCLUB’s første showroom i Kolding. Med over 25 års erfaring med salg af eksklusive biler, er Carsten et kendt ansigt i branchen, og har tidligere været salgschef hos BMW og flådechef hos Mercedes-Benz. Carsten er partner i CARCLUB, er 45 år og gift med Mona. Sammen har de 2 børn.

CARSTEN TRAPP

CARCLUB A/S Hviidsminde
M: 40 910 701
trapp@carclub.dk

CARSTEN HYLDAL

Carsten var med til at åbne CARCLUB tilbage i 2009. Carsten har mange års erfaring fra branchen, og med sine over 20 års erfaring med salg af eksklusive biler, har Carsten en solid baggrund for at rådgive dig til det helt rigtige køb. Carsten er partner i CARCLUB, er 44 år og bor sammen med sin kæreste og deres børn.

CARSTEN HYLDAL

CARCLUB A/S Kolding
M: 40 911 701
hyldal@carclub.dk

STEFAN KAAS

Stefan har over 25 års brancheerfaring som forhandler og importør gennem tidligere ansættelser hos bl.a. BMW. Stefan har også i en periode været selvstændig BMW forhandler. De seneste 15 år har han beskæftiget sig med import og salg/leasing af luksusbiler. Stefan er ægte bilentusiast, og især begejstret for specialbiler og har podcasten "Bilsnobberne". Stefan er partner og ansvarlig for CARCLUB København.

STEFAN KAAS

CARCLUB A/S København
M: 20 460 022
kaas@carclub.dk

PETER ALMTOFT

Peter Almtoft er 31 år og bor i Almind med sin familie. Peter er uddannet professionsbachelor på IBA Erhvervsakademi Kolding og har arbejdet som Supply Chain Analyst i Autobranchen. Peter har stor ekspertise i Land Rover, Jaguar og er bilentusiast. Peter er ansat som Key Account Manager og skal være med til, at udvikle den forsat høje kvalitet af kundeservice, salg og leasing til vores kernekunder

PETER ALMTOFT

CARCLUB A/S Hviidsminde
M: 40 912 912
almtoft@carclub.dk

LARS LØNFORT

Lars Lønfort er 52 år og bor i Kolding. Lars er gift med Ulla og sammen har de 2 børn på henholdsvis 17 og 18 år. Lars har en stærk og bred erfaring i auto- og leasingbranchen som salgs- og leasingkonsulent for blandt andet for bilmærket BMW.

Lars yder rådgivning til dig der vil købe eller lease din næste bil fra afdelingen i Kolding.

LARS LØNFORT

CARCLUB A/S Kolding
M: 40 910 075
lonfort@carclub.dk

Mathias Lyth

Mathias Lyth

CARCLUB A/S Hviidsminde
M: 40 520 480
lyth@carclub.dk

ADMINISTRATION OG ØKONOMI

HANS EMIL OLESEN

Hans har mere end 20 års erfaring med salg, indkøb og marketing. Senest har Hans arbejdet med salgsledelse og forretningsudvikling i amerikanske Stanley Black & Decker, hvor han kommer fra en stilling som General Sales Manager med ansvar for det danske marked. Hans er adm. direktør og partner i CARCLUB og har stor interesse for eksklusive biler, og er særlig begejstret for MERCEDES AMG.

HANS EMIL OLESEN

CARCLUB A/S København
Adm. direktør
M: 20 481 104
olesen@carclub.dk

HENRIK FISCHER KUDSK

Henrik er 54 år og bor i Fredericia med sin familie, Henrik har en solid karriere med regnskab i nationale og internationale virksomheder. Henrik er tiltrådt den 1. juli som Regnskabschef i vores Kolding afdeling. Henriks rolle som Regnskabschef skal være med til at sikre og udvikle vores økonomiafdeling kan følge med den forsat positive udvikling i CARCLUB.

HENRIK FISCHER KUDSK

CARCLUB A/S Kolding
Regnskabschef 
M: 40 820 803
kudsk@carclub.dk

MARKETING

TOBIAS MARTENSEN

TOBIAS MARTENSEN

CARCLUB A/S Kolding
M: 40 912 701
martensen@carclub.dk

BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DIN NYE DRØMMEBIL? Kontakt
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.