CARCLUB henter ny topchef der skal sætte yderligere turbo på ekspansionen

Forside » CARCLUB henter ny topchef der skal sætte yderligere turbo på ekspansionen

CARCLUB henter ny topchef der skal sætte yderligere turbo på ekspansionen

28/12/2019 / Nyheder
Facebook It
Tweet It

I forbindelse med vores direktør skifte, har vi udsendt følgende pressemeddelelse:

Den landsdækkende bilforhandler, CARCLUB, sætter ny administrerende direktør i førersædet, mens stifter og forhenværende direktør Carsten Trapp får en mere kundefokuseret rolle. Hans Emil Olesen kommer fra en ledende stilling i amerikanske Stanley Black & Decker og skal bruge sin erfaring med salgsledelse, og forretningsudvikling til at løfte CARCLUB til næste niveau.

Der er stadig fart på markedet for leasing og køb af biler i Danmark, og hos én af landets førende bilforretninger CARCLUB skifter man et gear op og henter en ny, tung profil til direktørposten.

Hans Emil Olesen tiltræder stillingen som administrerende direktør i CARCLUB i det nye år og overtager posten fra stifter Carsten Trapp, der fortsætter i en ny og mere salgs- og kundeorienteret rolle efter 10 år som direktør.

”Vi havde aldrig drømt om at vokse så hurtigt, og CARCLUB har nu en størrelse, omsætning og kundemængde, hvor det er tid til at skalere op og fokusere på at optimere virksomheden. Vi har brugt et år på at finde den helt rigtige profil, der kan tage CARCLUB til det næste niveau,” siger Carsten Trapp.

Ny direktør kommer med værktøjskasse fra Stanley Black & Decker

Det bliver Hans Emil Olesen, der sætter sig i førersædet for CARCLUB og skal styre virksomheden til en ledende position på markedet. Han har stor erfaring med salgsledelse, forretningsudvikling og indkøb og afsætning fra sine over otte år i amerikanske Stanley Black & Decker, hvor han kommer fra en stilling som General Sales Manager for det danske marked. Det var CARCLUBs profil, vækstpotentiale og et lysende fremtidsperspektiv, der overbeviste Hans Emil Olesen om skiftet.

”Jeg ser et enormt potentiale i forretningen med muligheder og en stærk profil, som der skal bygges videre på. Der er virkelig muligheder i markedet, og CARCLUB har den rette ejerkreds, ambition og fundament til at vokse. Min erfaring og kompetencer indenfor forretningsudvikling og skalering skal bidrage til at få CARCLUB op i en anden liga,” siger Hans Emil Olesen, der tiltræder stillingen 1. februar 2020. Hans Emil Olesen ser det som en spændende mulighed og udfordring at træde ind i en ny branche, da hans erfaringer fra Stanley Black & Decker positivt kan overføres til bilbranchen.

”Det er de samme stærke værktøjer, der tuner motoren - uanset om du sælger el-værktøj eller biler. I CARCLUB er der masser at tage fat på, de har en stærk position i markedet og har en stor og loyal kundeportefølje. I første omgang skal jeg lære virksomheden bedre at kende, inden vi begynder at strømline og bygge på med en stærk, eksekverbar strategi, der får CARCLUB til altid at være top of mind i marked,” siger Hans Emil Olesen, der også træder ind som partner i virksomheden.

Ambitioner om forretningsudvikling og skalering

Carsten Trapp fortæller, at det var en enig ejergruppe, der pegede på Hans Emil Olesen. Han ser frem til at frigive mere af sin tid til salg og kunder.

”Hans Emil Olesen kan alt det, jeg drømte om, at min afløser skulle kunne. Det er ikke let at overtage fra en stifter, men jeg ved, vi får et godt samarbejde og den rette synergi. CARCLUB er én af landets førerende forretninger indenfor salg og leasing, men vi har stadig ambitioner om mere. Vi skal bygge flere ben på vores forretning. Vi ledte målrettet efter en profil udenfor branchen, der kommer med nye idéer og friske øjne, så vi er klar til de næste 10 år,” forklarer Carsten Trapp.

CARCLUB blev etableret i 2009 af Carsten Trapp og Carsten Hyldal. Gennem de sidste 10 år har bilhuset haft stor succes og er nu landsdækkende med salg og leasing af biler i premium segmentet. I ejerkredsen sidder også Stefan Kaas og forretningsmanden Carsten Mindegaard, der ligeledes har erfaring med forretningsudvikling og som har flere succesfulde virksomheder bag sig.

You Might Also Like

MC Messe
09/02/2024

HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

Kontakt os
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.