CARCLUB Operationel leasing af din næste drømmebil

Forside » CARCLUB Operationel leasing af din næste drømmebil

CARCLUB Operationel leasing af din næste drømmebil

13/08/2020 / Nyheder
Facebook It
Tweet It

Som nyhed introducerer CARCLUB Operationel Leasing på brugte Premium mærker som Audi, BMW, Mercedes-Benz, Jaguar, Porsche, Volvo og VW.

Operationel leasing hos CARCLUB giver tryghed. Der er ingen restværdi ved udløb af leasingperioden. Vi sørger for en omfattende serviceaftale der dækker ordinære serviceeftersyn samt garanti i leasingperioden udover 6 mdr. som vi garanterer.

Operationel Leasing er for alle og laves i samarbejde med Fleggaard Leasing og er særdeles attraktiv til erhvervsleasing.

Vi tilbyder Operationel leasing på alle bilmærker, eksempelvis AUDI, BMW, Mercedes-Benz, Jaguar, Porsche, Volvo og VW med en alder op til 5 år og kilometerstand ved opstart der ikke overstiger km. 100.000 og max 400Hk.

Vi tilbyder både finansiel og operationel leasing af Premium, luksus og specialbiler på attraktive vilkår. Du kan trygt lave en Operationel leasing hos CARCLUB, vi tilbyder omfattende leasingpakker inklusive service, reparation, sommer- og vinterdæk, vejhjælp samt lånebil ved værkstedsbesøg der giver tryghed og gør det enkelt og nemt at lease. Virksomheden og brugeren kender fra start beskatningsværdien og får adgang til et stort udvalg af spændende bilmodeller med større motorer og meget mere udstyr.

CARLCUB giver dig og din virksomhed professionel rådgivning så I kan vælge den bedste leasingaftale der matcher jeres ønsker og behov – kontakt os i dag for yderligere information.

Læs vores guide: Hvordan operationel leasing fungere enkelt og nemt i CARCLUB.

CARCLUB Operationel leasing

  • Stort udvalg af Premium biler med masser af udstyr
  • Service og garanti i hele perioden
  • Fast mdl. ydelse
  • Ingen risiko for restværdi

You Might Also Like

MC Messe
09/02/2024

HAR DU BRUG FOR HJÆLP, TIL AT FINDE DIN DRØMME BIL?

Kontakt os
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.