Om CARCLUB
Forside » Om CARCLUB

CARCLUB - et dansk velrenommeret leasingfirma

Bilhus drevet af entusiaster

Hos CARCLUB møder du en række anderledes og eksklusive bilhuse, drevet af entusiaster med solid baggrund i bilbranchen og erfaring fra bl.a. Audi, BMW og Mercedes-Benz. Vi gør en dyd ud af en seriøs, kompetent og ærlig rådgivning, og vi går gerne det ekstra skridt, for at sikre at du får en god oplevelse med din nye bil. Uanset om den skal leases, købes eller finansieres.

“Vores mission er at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at købe eller lease en premium- eller luksusbil og er årsagen til CARCLUBs mangeårige succes i leasingbranchen.”

Bilhuset etableret i 2009

CARCLUB Kolding blev etableret i 2009 af Carsten Trapp sammen med Carsten Hyldal. Begge med solid baggrund fra BMW i Kolding, og mange års erfaring med salg og leasing af biler i Premium segmentet.

Samarbejde med Fleggaard Leasing

I efteråret 2014 indtrådte Stefan Kaas som partner i CARCLUB, og samtidig blev etableringen af eget leasingkoncept i samarbejde med Fleggaardleasing, en realitet. Vi tilbyder i dag alle former for leasing, vi tilbyder; Flexleasing, Sæsonleasing, Operationel leasing og vores eget splitleasingkoncept.

Showrooms i Jylland og på Sjælland

Stefan Kaas driver leasing afdelingen fra Gentofte og betjener afdelingerne i Kolding samt vores leasingkunder fra hele landet. I maj 2016 åbnede vi et nyt showroom på Mesterlodden 1 i Gentofte nord for København. Fra showroomet i Gentofte kan vi betjene vore mange kunder fra København og Sjælland, og fremvise vore lagerbiler for potentielle kunder i passende rammer.

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche mv.

I CARCLUB sælger vi nyere biler af alle mærker, og vores hjerter banker især for de mere eksklusive fra bl.a. Audi, BMW, Land Rover, Mercedes-Benz, og Porsche. Læs mere om vores udvalg af luksusbiler til salg her.

Tyske importbiler til salg

Vi er ikke bundet til noget bestemt bilmærke, så vi kan rådgive dig ærligt og uafhængigt. De fleste af vores brugte biler kommer fra det tyske marked, hvor vi har et solidt netværk og mange års erfaring med import, salg og leasing af brugte biler. Vi har også erfaring med biler fra USA, hvor vi kan hjælpe kunder med at importere de ofte mere specielle modeller. Ligesom vi kan levere biler på tyske plader, til dem der har behov for dette.

CARCLUB - ikke et helt almindeligt bilhus

I CARCLUB opfyldes din eksklusive og ultimative bildrøm. Netop det er i al sin enkelthed vores målsætning.

Hos CARCLUB får du en anderledes og personlig biloplevelse, og vi tager os af alt:

  • Professionel rådgivning, uanset om du ønsker at købe eller lease.
  • Personlig besigtigelse, køb og afhentning af bilen i Tyskland eller i et andet land
  • Fastsættelse af registreringsafgift, syn, klargøring og brugtvognsattest.
  • 6 måneders garanti.
  • Grundig gennemgang af bilen ved levering.
  • Finansiering – uanset om du ønsker at købe eller lease.
  • Fra køb til levering af bilen går der max. 7 dage.

Besøg CARCLUBS showrooms

Kig forbi et af vores showrooms, hvor vi altid har over 100 biler klar til levering. Det har altid høj prioritet for os at tilbringe meget tid sammen med vores kunder, så alle får en god og unik oplevelse ved at handle hos os. Kontakt os også gerne på telefon eller mail og få en snak om din bildrømme – vi hjælper dig med at gøre dem til virkelighed.

Læs mere om vores medarbejdere her.

Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.
BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DIN NYE DRØMMEBIL? Kontakt
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.