Service - mekanisk forsikring
Forside » Service – mekanisk forsikring

SERVICE MED CarGarantie

Hos CARCLUB sætter vi en ære i at yde professionel rådgivning, samt tilbyde vores kunder den helt rigtige løsning, der matcher dine ønsker og behov. Vi har derfor hos CARCLUB et samarbejde med CarGarantie, som kan tilbyde mekanisk forsikring på din næste leasingbil.

CarGaranties garantiforsikringer giver dig maksimal sikkerhed imod de omkostninger der måtte forbinde sig med køretøjets mekaniske reparationer.

Nutidens køretøjer indeholder avanceret teknologi med op til 20.000 forskellige komponenter. Som køretøjsejer ønsker man et problemfrit ejerskab med færrest mulige omkostninger og skader på sit køretøj. Vi kan i samarbejde med CarGarantie tilbyde en række forskellige forsikringsdækninger afhængigt af dit behov, køretøjets alder og kilometertal.

Sikrere ejerskab af køretøjer med garantiforsikring:

  • Omfattende sikring mod reparationsomkostninger
  • Likviditetssikring i tilfælde af reparation
  • Gælder i hele Europa
  • Værdien af din bil forøges
  • Du skal ikke lægge penge ud i et forsikringstilfælde

Dækning i hele Europa

Hurtig og kompetent skadestaksering

Ubegrænset kørsel i perioden

Højere værdi af bilen

Inclusive Basic

Forsikringsperioden for Inclusive Basic pakken er 12 eller 24 måneder, forsikringen er gyldig i hele Europa. Ved overdragelse eller salg af bilen vil forsikringen følge med.

Komponent omfang

- Motoren

- Koblingsgear/automatiskgear

- Aksel- og fordelergear

Inclusive Comfort

Forsikringsperioden for Inclusive Comfort pakken er 12 eller 24 måneder, forsikringen er gyldig i hele Europa. Ved overdragelse eller salg af bilen vil forsikringen følge med. Denne forsikringspakke giver også komponent fordele til hybrid- og elbiler.

Komponent omfang

- Motoren

- Koblingsgear/Automatisk gear

- Aksel- og fordelergear

- Kraftoverførsel

- Styring

- Bremsesystem

- Brændstofanlæg

- Elektrisk anlæg

- Kølesystem

-  Udstødningsanlæg

- Sikkerhedssystemer

- Klimaanlæg

- Komfortelektrik

- Køredynamisk system

Inclusive Comfort Plus

Forsikringsperioden for Inclusive Comfort Plus pakken er 12 eller 24 måneder, forsikringen er gyldig i hele Europa. Ved overdragelse eller salg af bilen vil forsikringen følge med. Denne forsikringspakke giver også komponent fordele til hybrid- og elbiler.

Komponent omfang

Forsikringen omfatter på fabrikken monterede mekaniske, elektriske, elektroniske, hydrauliske og pneumatiske dele af den i forsikringsaftalen beskrevne bil med undtagelse af:

- Ikke fabriksmonteret ekstraudstyr

- Korrosions- og lakskader

- Bilnøgler og fjernbetjeninger

- Afhjælpning af lyde

- Bevægelige medier

- Udstødningssystem

EKSPERTER VED RATTET

Stol trygt på vores kompetence. Din forhandler og CarGarantie er dine pålidelige støtter ved et skadestilfælde. CarGarantie har i 51 år hørt til de førende og mest erfarne forsikringsspecialister i Europa. De fleste kendte importører og bilproducenter samt ca. 23.000 kvalificerede mærkeforhandlere arbejder sammen med os.

Hvad skal jeg gøre, hvis der opstår en skade? Det er helt enkelt: Henvend dig til den forhandler, du har købt bilen af. De afhjælper skaden og afregner direkte med os. Hvis du ikke er lige i nærheden af din forhandler, kan reparationen udføres på ethvert kvalitetsværksted – i hele Europa. Værkstedet skal melde skadestilfældet til CarGaranties hotline.

BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DIN NYE DRØMMEBIL? Kontakt
Bliv opdateretFå nyheder fra CARCLUB direkte i din indbakke.